Γ. Αλεξόπουλος:τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι αγρότες

Εισήγηση του Γιάννη Αλεξόπουλου αντιπρόεδρου της Ένωσης  Νέων Αγροτών Ηλείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι που ασχολούνται επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα. Ακολουθεί ολόκληρη η εισήγηση:

«Οι Νέοι Αγρότες έχουν συνειδητοποιήσει ότι μόνο με συλλογική δράση όλων των αγροτών, μπορεί να διαμορφωθούν προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον στον αγροτικό τομέα και οι Νέοι Αγρότες θέλουν και μπορούν να έχουν προοπτική στον πρωτογενή τομέα. Η Πολιτεία θα πρέπει επιτέλους να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, να σκύψει με σοβαρότητα στα προβλήματα των νέων ανθρώπων που ασχολούνται με τον αγροτικό τομέα και να δώσει λύσεις στα προβλήματα που η ίδια δημιουργεί προσφέροντας τη δυνατότητα στο νέο αγρότη να δραστηριοποιηθεί απαλλαγμένος από τα βαρίδια του παρελθόντος».

Στην ανοιχτή συζήτηση της γραμματείας αγροτικών φορέων παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, με κεντρικό σύνθημα ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ .

Στην συζήτηση παρευρέθηκαν:
Ο Βουλευτής Ηλείας και πρώην Υπουργός Κώστας Τζαβάρας, ο Μελάς Δημήτριος τέως Υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, ο  Βεσυρόπουλος Απόστολος Βουλευτής Ημαθίας.Οι πρώην Βουλευτές : Κρινιώ Κανελλοπούλου, Ανδρέας Μαρίνος,  Διονυσία Αυγερινοπούλου. Ο Πολιτευτής Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο Δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας Χρήστος Γαβράς, ο Χριστοδουλάκης Βασίλειος διευθυντής γραμματείας αγροτικών φορέων, η Τραχήλη Αθηνά μέλος της πολιτικής επιτροπής, ο  Μπαγινέτας Κωνσταντίνος γραμματέας αγροτικών φορέων, ο Γιαννακάκης Χρήστος σύμβουλος του γραμματέα της ΠΕ-ΝΔ, πλήθος στελεχών και εκπρόσωποι φορέων από όλη την Ηλεία.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις