Τo Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συμμετέχει στη Zootechnia 2017

Στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 02 έως και τις 05 Φεβρουαρίου και για δέκατη συνεχή χρονιά διεξάγεται η έκθεση ZOOTECHNIA 2017, μία διοργάνωση η οποία αποτελεί τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Στη 10η διοργάνωσή της η ZOOTECHNIA αναμένεται ακόμα πιο σύγχρονη, διευρυμένη και διεθνής, με συμμετοχές από σημαντικές αγορές του εξωτερικού, αλλά και με στοχευμένες παράλληλες εκδηλώσεις για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία. 

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα δώσει και φέτος το παρών σε αυτήν τη σπουδαία επαγγελματική συνάντηση των εκπροσώπων της κτηνοτροφίας και της πτηνοτροφίας. Στελέχοι από όλη την Ελλάδα θα παραστούν προς ενημέρωση όλων των  ενδιαφερόμενων για τις εξελίξεις στη Βιολογική Γεωργία & Κτηνοτροφία, για τις νέες υπηρεσίες πιστοποίησης και τα πλεονεκτήματα συνεργασίας με το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ.

Παράλληλα, το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός» στην αίθουσα «D», το ΒΙΟΕΛΛΑΣ διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα στα πλαίσια της Zootechnia για τη σωστή & έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου, σχετικά με τον Νέο Πρόγραμμα Οικονομικών Ενισχύσεων της Βιολογικής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας και τις Διαδικασίες Ένταξης σε αυτή.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα βρίσκεται στο Περίπτερο 08 - Stand 12.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και με email στο info@bio-hellas.gr

ΒΙΟΕΛΛΑΣ Αθήνα: 2108211940

ΒΙΟΕΛΛΑΣ Θεσσαλονίκη: 2310 530252