Το προσεχές διάστημα θα κατατεθεί ο φάκελος για την αναγνώριση αλιευμάτων του Αμβρακικού στα προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται η γαρίδα, η σαρδέλα και η κουτσομούρα. Την υψηλή διατροφική αξία και τις ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία του ανθρώπου κατέδειξε επιστημονική έρευνα του ΤΕΙ Άρτας που χρηματοδότησε η περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας.
Σε αναμονή η αναγνώριση των αλιευμάτων του Αμβρακικού
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
COP29: Οι ηγέτες πρέπει να αδράξουν τη στιγμή για τη χρηματοδότηση της κλιματικής δράσης
13 Νοεμβρίου 2024, 15:41
Κυκλοκόνιο και Γλοιοσπόριο στην ελιά
13 Νοεμβρίου 2024, 15:25
Δωρεάν μαθήματα και εξετάσεις για τρακτέρ από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου
13 Νοεμβρίου 2024, 14:14