Το προσεχές διάστημα θα κατατεθεί ο φάκελος για την αναγνώριση αλιευμάτων του Αμβρακικού στα προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται η γαρίδα, η σαρδέλα και η κουτσομούρα. Την υψηλή διατροφική αξία και τις ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία του ανθρώπου κατέδειξε επιστημονική έρευνα του ΤΕΙ Άρτας που χρηματοδότησε η περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας.
Σε αναμονή η αναγνώριση των αλιευμάτων του Αμβρακικού
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πληρωμες: Πιστώνονται τα 440 εκατ. ευρώ των ενισχύσεων
20 Δεκεμβρίου 2024, 17:53
Στο παγωμένο κλίμα της Φινλανδίας, το Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo ξεπερνά κάθε προσδοκία
20 Δεκεμβρίου 2024, 16:41
8ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Κρέας και τα Προϊόντα του
20 Δεκεμβρίου 2024, 16:13