Η ελληνική συμμετοχή στην έκθεση για τον κλάδο των Ζαχαρωδών και των Σνάκ

Για μια ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για τον κλάδο των Ζαχαρωδών και των Σνάκ που πραγματοποιείται παγκοσμίως, η ISM Cologne (27-30/01/2019).
Η ελληνική συμμετοχή, αισθητά αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι η παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις είναι η μόνη αποτελεσματική συνταγή για αύξηση των εξαγωγών και ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στο ολοκληρωμένο φάσμα των προϊόντων που παρουσιάζονται αντανακλάται το σύνολο της παγκόσμιας αγοράς και κυρίως οι τάσεις που αναμένεται να επικρατήσουν τα επόμενα χρόνια. Κάτι το όποιο είναι εμφανές άλλωστε αν εξετάσουμε τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό εκθετών που δηλώνουν το παρόν, όσο φυσικά και τον αριθμό των διεθνών επισκεπτών που παρευρίσκονται. Στη διογάνωση που μόλις ολοκληρώθηκε, βρέθηκαν σχεδόν 1.700 διεθνείς εκθέτες από 76 χώρες, ενώ και οι εμπορικοί επισκέπτες και εισαγωγείς που τους τίμησαν με την παρουσία τους έφτασαν τους 38.000 από συνολικά 140 χώρες.

Η παρουσία των ελληνικών εταιρειών ήταν αισθητά αυξημένη σε σχέση με πέρυσι, με θετικότερη όλων τη συμμετοχή πολλών νέων εκθετών, οι οποίοι με «όπλο» τη μοντέρνα συσκευασία, τα ποιοτικά προϊόντα και τις καινοτόμες ιδέες τους, διεκδίκησαν επάξια την προσοχή των σημαντικότερων διεθνών αγοραστών και κατ’επέκταση την παρουσία τους στα διεθνή ράφια! Όπως μάλιστα δήλωσε και η κ. Βάνα Χριστοπούλου, Διευθ. Σύμβουλος της εταιρείας Viap-Mentel S.A. «Συμμετείχαμε και εφέτος στην διεθνή έκθεση ζαχαρωδών ISM 2019 στην Κολωνία. Είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε σημαντικούς πελάτες στο περίπτερο μας και να παρουσιάσουμε το νέο μας προϊόν, τις παστίλιες sugar free με Stevia στο κοινό.

Παράλληλα μπορέσαμε συμμετάσχουμε στην εκδήλωση New Products Showcase, όπου παρουσιάζονται τα πιο καινοτόμα προϊόντα της χρονιάς. Μεγάλο μέρος της επιτυχημένης μας εμφάνισης οφείλεται στην άψογη συνεργασία που έχουμε με τον διοργανωτή μας, την εταιρία Promo Solution. Οι συγκεκριμένοι συνεργάτες είναι πάντα δίπλα μας σε οτιδήποτε χρειαστούμε και έτσι επιτυγχάνουμε από κοινού μια άψογη παρουσίαση. Σας ευχαριστούμε!», ενώ και ο κος Δημήτριος Χατζηγιαννάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη ΑΕ δήλωσε ότι «Με την υποστήριξη της Promo Solution, συμμετείχαμε για ακόμα μια φορά με μεγάλη επιτυχία στην ISM της Κολωνίας, μεταφέροντας ουσιαστικά για 4 ημέρες το γραφείο μας στην Ευρώπη. Μέσα από τη συμμετοχή μας στην ISM είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε από κοντά τους υπάρχοντες πελάτες μας, αλλά και να παρουσιάσουμε τα προϊόντα σε νέους στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών μας.»
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις