Ενδιαφέρον Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τα προϊόντα του Νομού Κοζάνης
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Κοζάνη Κρόκος Αρωματικά Φυτά

Συνάντηση με την πρέσβειρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Iμάν Aλ Zεγιούντι και την ελληνικής καταγωγής πολιτική αναλύτρια της πρεσβείας, Κλεοπάτρα Γιούσεφ, είχε ο βουλευτής Κοζάν ης της ΝΔ, Μιχάλης Παπαδόπουλος,  ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, με το Κοινοβούλιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), συνοδευόμενος και από τη βουλευτή Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογιού.

Εκτός από τα διμερή θέματα που μπορούν να προωθήσουν και να ενισχύσουν τη φιλική́ σχέση και συνεργασία, μεταξύ́ των δυο κοινοβουλίων, ο κ. Παπαδόπουλος έκανε και ενημέρωση για τα προϊόντα που παράγονται στο Νομό Κοζάνης όπως κρόκος, αρωματι κά φυτά, μάρμαρο, με ιδιαίτερη αναφορά́ στον  γουνοποιητικό κλάδο και στις Ελληνικές επιχειρήσεις γούνας της Σιάτιστας και της Γαλατινής που δραστηριοποιούνται στο Ντουμπάι.

Επόμενο βήμα, η συνάντηση στη Ελληνική Βουλή́ και η υπογραφή́ μνημονίου συνεργασίας σχετικά́ με την προώθηση θεμάτων στο τομέα του πολιτισμού́, του αθλητισμού, της εκπαίδευσης και της γεωργίας.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις