Case: Η ψηφιακή έκθεση YOUNIVERSE πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία
Case: Η ψηφιακή έκθεση YOUNIVERSE πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία

 Ο Αντιπρόεδρος της Case IH Ευρώπης, Ville Mansikkamäki και η Βρετανίδα παρουσιάστρια Suzi Perry σας ξεναγούν στην κεντρική εκδήλωση της Case IH στο πλαίσιο της YOUNIVERSE. Δείτε τι νέο φέρνουν μαζί τους οι τελευταίες εκδόσεις των Puma, Magnum και Quadtrac.

Εκτός από την επίδειξη της σειράς Case IH, το Youniverse θα παρέχει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και απόψεων στα βασικά ζητήματα της γεωργίας, συμπεριλαμβανομένων των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων της βιομηχανίας τροφίμων, της αγρονομίας, των νέων τεχνολογιών και του περιβάλλοντος. Οι ομιλητές προέρχονται από τα ευρωπαϊκά γεωργικά μέσα, εταιρείες τεχνολογίας και από τον όμιλο CNH Industrial.

Η Case IH έχει επικεντρωθεί στα πιο πρόσφατα προϊόντα της, τα τρακτέρ Quadtrac AFS Connect και Puma CVXDrive, μαζί με το συνδυασμό σειράς θεριζοαλωνιστικής Axial-Flow Comb και LB436 HD, το οποίο θα παρουσιαστεί χρησιμοποιώντας ειδικές τρισδιάστατες παρουσιάσεις. Άλλα βασικά προϊόντα της σειράς Case IH θα συμπεριληφθούν επίσης στην εκπομπή και οι χρήστες θα μπορούν επίσης να εξερευνήσουν τις επωνυμίες της εταιρείας, τη σειρά τεχνολογιών ακριβείας AgXtend και τους κινητήρες FPT Industrial.

Προσβάσιμο σε όλους τους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές, η πλατφόρμα του Youniverse χρησιμοποιεί εντυπωσιακή τεχνολογία παρουσίασης και μια ειδική εφαρμογή, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέονται, να καλλιεργούν και να αναπτύσσουν δίκτυα. Μπορούν να αλληλεπιδράσουν με εμπόρους και ειδικούς, ακόμη και να «συναντήσουν» ειδικούς του κλάδου και άλλους αγρότες. Η ψηφιακή έκθεση "πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία . Δωρεάν εγγραφή στο youniverse.caseih.com .

«Το Youniverse είναι μια συναρπαστική ιδέα και θα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου για να προσελκύσει ένα ευρύ κοινό, οπότε θα ενθαρρύνουμε όλους όσους ασχολούνται με τη γεωργία και τον ευρύτερο γεωργικό τομέα να ρίξουν μια ματιά», λέει ο Ville Mansikkamäki, Αντιπρόεδρος Case IH Europe. "Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είμαστε 100% αφοσιωμένοι στο να παραμένουμε συνδεδεμένοι με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Η επένδυσή μας σε αυτό το απαράδεκτο γεγονός το αποδεικνύει αυτό χωρίς αμφιβολία."

Περιηγηθείτε στην πρώτη παγκοσμίως ψηφιακή έκθεση, που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για εσάς η Case IH,

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις