Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αντώνογλου, πρώην γενικός γραμματέας του ΥπΑΑΤ
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αντώνογλου, πρώην γενικός γραμματέας του ΥπΑΑΤ

Η ΠΟΓΕΔΥ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση, στην οικογένεια του εκλεκτού συναδέλφου και τέως Γενικού Γραμματέα του Υπ.Α.Α.Τ. Νίκου Αντώνογλου, για τον ξαφνικό και απρόσμενο χαμό του.

Χθες 3 Αυγούστου , έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αντώνογλου , πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Μάιος 2016-Ιούλιος 2019), γεωπόνος, μελετητής, γνώστης του αντικειμένου, ένας από τους λίγους που γνώριζαν τα γεωπονικά θέματα, πονούσε για την αγροτική παραγωγή και την επιτυχή διάθεσή της. Ο Ν. Αντώνογλου κατά την διάρκεια της θητείας του άφησε θετικό αποτύπωμα στην ανάπτυξη και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής γεωργίας και ειδκότερα στον τομέα των οπωροκηπευτικών με την αυστηροποίηση και εφαρμογή της τυποποίησης και συσκευασίας των φρούτων και λαχανικών της χώρας και στην επισήμανση και ιχνηλασιμότητά τους, ενισχύοντας με προσωπικό και υλικοτεχνικά τις Υπηρεσίες Ελέγχου τους, ιδιαίτερα δε η έκδοση της ΚΥΑ περί «Ρυθμίσεως θεμάτων εμπορίας και διακίνησης των ακτινιδίων», .συνέβαλε τα μέγιστα στην αύξηση της εξαγωγής των .

Το Δ.Σ.του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών & Χυμών INCOFRUIT – HELLAS και τα μέλη του εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του Ν. Αντώνογλου στους οικείους του.

Για τον

ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ,

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΥΜΩΝ

Γεώργιος Πολυχρονάκης

Ειδικός Σύμβουλος - Εκπρόσωπος

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις