Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα  της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Για ακόμα μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής «Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα». Φίλοι και υποστηρικτές της Σχολής απόλαυσαν ένα ευχάριστο μεσημεριανό με κρέατα στα κάρβουνα και λαχταριστούς μεζέδες.

 

Οι καταπράσινοι χώροι της Σχολής, οι πανέμορφες εγκαταστάσεις της, οι ξεναγήσεις με την πλατφόρμα και ο ηλιόλουστος καιρός προσέφεραν ένα ευχάριστο κυριακάτικο μεσημεριανό και άφθονο παιχνίδι για τους μικρούς φίλους μας. Ήταν πραγματικά μια μεγάλη «γιορτή» στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 400 άτομα.

 

Το χορευτικό συγκρότημα των μαθητών από τα Δευτεροβάθμια Προγράμματα, παρουσίασε χορούς από τη Κεντρική Μακεδονία και ξεσήκωσε τους καλεσμένους, ενώ οι μικροί μας φίλοι,  δώρισαν στους γονείς τους τις όμορφες δημιουργίες από πηλό τις οποίες έφτιαξαν κατά τη διάρκεια της δημιουργικής τους απασχόλησης από παιδαγωγούς των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Σχολής.

 

Το «Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα» είναι η πρώτη από μια σειρά φιλανθρωπικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το Σύλλογο Φίλων της Σχολής κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Τα έσοδα  από την εκδήλωση στήριξαν το Ετήσιο Πρόγραμμα Υποτροφιών για τα παιδιά που σπουδάζουν στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Σχολής και του Perrotis College καθώς και άλλους εκπαιδευτικούς σκοπούς της Σχολής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο τύπου της Σχολής στο 2310-492 726.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις