Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο εκπαιδευτικό event της EuroCharity

Ένα μοναδικό event για την αειφορία, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά από τη EuroCharity στις 4 Οκτωβρίου, συγκεντρώνοντας στελέχη από όλους τους τομείς της αγοράς, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Το Sustainability Forum 2013 - A training, networking and professional development event, έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

 

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να έρθουν σε επαφή με διεθνούς φήμης ομιλητές και ειδικούς σε θέματα αειφορίας, παρακολουθώντας εξειδικευμένα εργαστήρια (workshops).

 

Στο επίκεντρο του ολοήμερου και ανθρακικά ουδέτερου Forum βρέθηκαν θέματα όπως: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και αειφορία, διασφάλιση απολογισμών αειφορίας, τάσεις στο integrated reporting, τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου προτύπου GRI-G4, η νομική πλευρά της αειφορίας, η συνεργασία ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων για την προαγωγή της αειφορίας, προκλήσεις και ευκαιρίες στην αγορά άνθρακα, πρότυπα και πιστοποιήσεις αειφορίας, εφοδιαστική αλυσίδα και αειφορία.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Forum, φωτογραφικό υλικό καθώς και δηλώσεις συμμετεχόντων, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη Iστοσελίδα του Forum: //sustainabilityforum.gr .