Kinsen-Saracakis Leasing: Bronze Award στα Sales Excellence Awards

Η Kinsen ανακηρύχθηκε νικήτρια στα Sales Excellence Awards 2024 κερδίζονταςτοBronze Award για το brand name Saracakis Leasing στην κατηγορία "Digital Marketing, Social Media & Analytics”.

Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει την αξιοποίηση καινοτόμων μεθόδων στη διαχείριση του ψηφιακού marketing και των social media από την Kinsen και το Relevance Digital Agency με το Brand Name SaracakisLeasing.

Στόχος ήταν η προβολή των πλεονεκτημάτων που προσφέρει σε επαγγελματίες και ιδιώτες η απόκτηση επιβατικών, επαγγελματικών και βαρέων οχημάτων, καθώς και μοτοσυκλετών μέσω της Saracakis Leasing, και κατ’ επέκταση η αύξηση των πωλήσεων.

Η Τελετή Απονομής των SalesExcellenceAwards πραγματοποιήθηκε σε απόλυτα γιορτινό κλίμα, με την παρουσία 600 στελεχών, από κορυφαίες εταιρείες.

Το Bronze Award για την Kinsen, παρέλαβαν οι: Γιώργος Ξυνταράκης, Business Unit Director, Mobility and Leasing, Γιάννης Καπαδουκάκης, Sales & Business Development Manager, LCM, Εύη Νέσση, Sales & Business Development Manager, LTR, Κωνσταντίνος Νιζάμης, Sales & Business Development Manager, LMEκαιΛίαΚατσιγιάννη, Digital Marketing & Communications Executive.

Ο θεσμός Sales Excellence Awards διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την BOUSSIAS και αποτελεί τα τελευταία 12 χρόνια σημείο αναφοράς για τον χώρο των πωλήσεων καθώς παρουσιάζει τις κορυφαίες πρακτικές από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Τους νικητές ανέδειξε η επιτροπή αξιολόγησης που αποτελείται από 44 εκπροσώπους από τον χώρο των πωλήσεων, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και εκπροσώπους φορέων και οργανισμών. Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Καθηγητής George Doukidis, Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου ELTRUN, και Πρόεδρος του IELKA.

Η Kinsen ευχαριστεί θερμά την επιχειρηματική κοινότητα για την υποστήριξη και συγχαίρει όλους τους φετινούς μεγάλους νικητές.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις