Μπισκότα γλυκαίνουν και τον πατριάρχη Βαρθολομαίο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Το εργοστάσιο της οικογένειας Παπαδοπούλου στη Θεσσαλονίκη,  επισκέφθηκε σήμερα ο Παναγιότατος, Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από την Ιωάννα Παπαδοπούλου, πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της επιχείρησης, στο πλαίσιο της τετραήμερης επίσκεψής του στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.
Η κ.Παπαδοπούλου τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις και του παρέδωσε αναμνηστικό δώρο. Ο Παναγιότατος ευλόγησε το προσωπικό και τους παρισταμένους, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς από τους εργαζομένους.
«Η  σημερινή επίσκεψη και η ευλογία  του  Παναγιότατου
κ.Βαρθολομαίου είναι ιδιαίτερα τιμητική για την οικογένειά μας, το προσωπικό μας, την  εταιρία μας», σημείωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου. «Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση καθώς η σημερινή επίσκεψη έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τη βιομηχανία Παπαδοπούλου, την εταιρία μας, η οποία ιδρύθηκε το 1922 από τον Κωνσταντινουπολίτη πατέρα μου, Ευάγγελο
Παπαδόπουλο και την οικογένειά του. Η ευλογία και οι ευχές του Παναγιότατου δίνουν σε όλους μας ακόμη περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας».
Η ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε, με τον ερχομό της οικογένειας Παπαδοπούλου από την Κωνσταντινούπολη στην Ελλάδα, μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Διαθέτει 4 εργοστάσια παρασκευής μπισκότου, μπάρας δημητριακών, σοκολατένιων πούρων κ.ά., απασχολεί περίπου 1.200 άτομα κι έχει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα. Στη μονάδα της Θεσσαλονίκης απασχολούνται περίπου 400 άτομα, ενώ φέτος η εταιρία προχώρησε και σε νέες προσλήψεις 55 ατόμων, για να προωθήσει στην αγορά συσκευασμένο ψωμί ("Χωριανό" κ.ά.)
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης απευθυνόμενος στην Ιωάννα Παπαδοπούλου ανέφερε: «Σας συγχαίρω όχι τόσο για το μέγεθος της
επιχείρησής σας, όσο για το γεγονός ότι δίνετε ψωμί σε τόσες οικογένειες».

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις