Ξεψύχησε ο «μπασκετμπολίστας» της Αριζόνας

ΑΡΙΖΟΝΑ. Θα μπορούσε να παίζει σε ομάδα μπάσκετ και να τον φωνάζουν Φασούλα ή Κοκολάκη για το ύψος του, αν δεν ήταν σκύλος.
Ο «Γιγάντιος Τζορτζ», το σκυλί από την Αριζόνα, που είχε καταγραφεί ως το ψηλότερο στον κόσμο και το 2010 μπήκε στο βιβλίο Γκίνες ξεψύχησε στις 17 Οκτωβρίου, ένα μήνα δηλαδή προτού κλείσει τα οκτώ του χρόνια.
Ο γερμανικός μολοσσός είχε ύψος ένα μέτρο και εννιά εκατοστά από τις πατούσες ως τους ώμους, ενώ, αν στεκόταν όρθιος, καίτοι καλοκάγαθος ήταν για να τον φοβηθείς, διότι το ύψος του έφτανε στα δυο μέτρα και δέκα εκατοστά.
Ο Γιγάντιος Τζορτζ ήταν πάνω από 110 κιλά κατανάλωνε περίπου 80 κιλά σκυλοτροφής το μήνα ενώ κοιμόταν σε στρώμα- παραγγελία.
Ο Ντέιβ και η Κρίστιν Νάσερ που είχαν στο σπίτι τους το Τζορτζ ανακοίνωσαν το θλιβερό γεγονός μέσα  από την… ιστοσελίδα του διάσημου σκύλου στο Facebook. «Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι ο γιγάντιος Τζορτζ πέθανε χθες το βράδυ. Ο Τζορτζ πέθανε ειρηνικά, δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα, ένα μήνα πριν τα όγδοά του γενέθλια.
Τελικά, βέβαια ένα χρόνο πριν τον τίτλο του ψηλότερου σκύλου του έκλεψε ο Δίας, με ύψος ένα μέτρο και δώδεκα εκατοστά.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις