Τετράχρονο κορίτσι σκοτώνεται από το σκυλί της οικογένειας

ΛΟΝΔΙΝΟ. Ένα τετράχρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του, όταν του επιτέθηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το σκυλί της οικογένειας.
Η μικρή Λέξι, που γεννήθηκε πρόωρο μωρό κι επί τρεις μήνες έμεινε στη θερμοκοιτίδα, είχε κερδίσει τη ζωή με το σπαθί της.
Η μητέρα του κοριτσιού, Τζόντι Χάτσον προσπάθησε μάταια να σώσει το κοριτσάκι της από τα δόντια του σκυλιού. Όταν είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά κι ο σκύλος δεν άφηνε τη μικρή πήρε ένα μαχαίρι και το σκότωσε.
Η Λέξι, σύμφωνα με τη Mirror, μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο της Βασίλισσας στο Νότινγχαμ αλλά λίγο αργότερα  υπέκυψε στα τραύματά της.
Η Αστυνομία του Λάισεστερσάιρ επιβεβαίωσε ότι ο σκύλος ήταν μέλος της οικογένειας μόλις μερικούς μήνες, διότι πιο πριν ήταν σε κέντρο διάσωσης.
Αδιευκρίνιστη παραμένει η ράτσα του σκύλου αφού άλλοι μιλούν για πιτμπουλ ή για μπουλντόγκ. Τώρα οι Αρχές, που λένε, ότι η συγκεκριμένη ράτσα δεν ανήκε στις λεγόμενες επιθετικές, περιμένουν να δουν και τις υπόλοιπες εξετάσεις τις μικρής, ώστε να βγάλουν τα συμπεράσματα για το θάνατό της.
Πάντως, ουκ ολίγες φορές όπως  ανέφερε στο Agrocapital, Έλληνας γιατρός, που έχει εργαστεί χρόνια στη χώρα μας και το εξωτερικό, σε Παιδιατρικές Κλινικές σημειώνονται περιστατικά με τραυματισμούς κυρίως μικρών παιδιών από ζώα.
Συνήθως πρόκειται για μικροτραυματισμούς από σκυλιά αλλά δεν λείπουν και τα πιο σοβαρά περιστατικά, με επιθέσεις στο πρόσωπο, γρατζουνιές, δαγκωνιές, γι΄αυτό κι οι γονείς δεν θα πρέπει να αφήνουν μικρά παιδιά μόνα με τα ζώα της οικογένειας. Τα μικρά παιδιά δεν έχουν συνείδηση ότι τα ζώα πονούν, τυχαίνει να τους τραβήξουν τις ουρές ή και τα ζώα από τη χαρά τους, σηκώνουν τα πόδια τους και μπορεί να προκαλέσουν τραύματα.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις