Στα τροπικά νησιά της Γερμανίας

ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Τι θα λέγατε για να πιείτε το ποτό σας στα τροπικά νησιά κάτω από μια φοινικιά;
Περασμένα ή άπιαστα μεγαλεία. Η μήπως ακόμη να χωνέψετε τις διαμαρτυρίες της συζύγου ότι δεν την έχετε πάει ποτέ να δει ούτε από φυλλάδιο τα Τροπικά Νησιά ούτε καν στο γαμήλιο ταξίδι ενώ όλες οι γειτόνισσες ξέρουν καταπού πέφτει το Μπαλί.  
Ό, τι τη βγάζετε κάθε χρόνο στο πατρικό σας στο χωριό, μαζί με όλους τους συγγενείς του καλοκαιριού που ελέω κρίσης έχουν πολλαπλασιαστεί;
Οι ζηλιάρηδες Γερμανοί απέναντι στα ελληνικά νησιά και όλους τους εξαίρετους παραθαλάσσιους προορισμούς φρόντισαν να φτιάξουν το δικό τους τροπικό παράδεισο, ο οποίος βέβαια βασίζεται στη σύγχρονη τεχνολογία και συγκεντρώνει επισκέπτες και ταξιδιώτες απ΄ όλον τον κόσμο.
Πρόκειται για τα «Τροπικά Νησιά» της Γερμανίας μόλις 60 χιλιόμετρα νότια του Βερολίνου και 100 χιλιόμετρα από τη Δρέσδη, ένα σκεπαστό πολυχώρο, ο οποίος περιλαμβάνει ότι μπορούν να δουν τα μάτια ενός επισκέπτη τροπικού νησιού, από αμμουδερές παραλίες με καταρράκτες και πισίνες, μέχρι σπα, σάουνες, σόου, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.ά.
Οι τουρίστες κι οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν το απεριτίφ τους κάτω από φοινικιές, πηγαίνουν σε παραστάσεις, κάνουν σάουνα κ. ο. κ. ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν το μέρος για ρεβεγιόν ή άλλες επίσημες περιστάσεις ή ακόμη και για τις εκδηλώσεις που γίνονται στον πολυχώρο. Οι επισκέψεις στον πολυχώρο μπορεί να είναι μονοήμερες ή να γίνουν κανονικές διακοπές!
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις