Leader Λάρισας ως τις 20 Ιανουαρίου

Προθεσμία ως τις 20 Ιανουαρίου στις 2.30 το μεσημέρι  έχουν όσοι θέλουν να υποβάλουν αίτηση – πρόταση για το Leader στο νομό Λάρισας.

Η χορήγηση της παράτασης έγινε μετά από υποβολή αιτημάτων, ιδιωτών υποψηφίων επενδυτών ώστε να ετοιμαστούν εμπρόθεσμα οι φάκελοι με τ΄ απαραίτητα δικαιολογητικά για το πρόγραμμα.

Οι δράσεις που μπορούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα αφορούν, μεταξύ άλλων, την ίδρυση, επέκταση κι εκσυγχρονισμό επιχειρήσεων μεταποίησης -τυποποίησης αγροτικών προϊόντων, επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, επιχειρήσεων παραγωγής ειδών διατροφής μετά την α΄ μεταποίηση, βιοτεχνικών μονάδων, χώρων εστίασης και αναψυχής κ.α .

Παράλληλα προβλέπονται και δράσεις δημοσίου χαρακτήρα με δικαιούχους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' & Β ΄ βαθμού , συλλόγους , μη κυβερνητικές οργανώσεις  κ.λ.π.

Η πρόσκληση και τα παραρτήματα αυτής θα εξακολουθούν να διατίθενται στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρίας νομού Λάρισας,  Δημάρχου Βλαχοδήμου 1, Ελασσόνα, τηλ. 24930-24222, 25047 και Σωκράτους 111, Λάρισα τηλ. 2410-284696, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς και στην ιστοσελίδα της ΑΕΝΟΛ.: www.aenol.gr

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις