Κρίθηκαν οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα Αυτόχθονων Φυλών

 

Αναρτήθηκε στα Γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση των καταρχήν δικαιούχων και απορριπτόμενων της Δράσης 3.1 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων».

Πρόκειται για το γεωργοπεριβαλλοντικό μέτρο 2.1.4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η ίδια κατάσταση στάλθηκε να δημοσιοποιηθεί για δέκα ημέρες στους δήμους της περιοχής. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της ΔΑΟΚ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προβλέπεται ότι:
       

* Η οριστική κρίση των δικαιούχων και απορριπτόμενων θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων που ενδεχομένως θα υποβληθούν.
       

* Ενστάσεις υποβάλλονται εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης δημοσιοποίησης και υποβάλλονται στο φορέα υλοποίησης, που για την περιοχή της Θεσσαλονίκης είναι η ΔΑΟΚ Θεσσαλονίκης.
      

* Σύμφωνα με την 3345/124548/07-12-2012 εγκύκλιο, ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα προβεί και στην δικτυακή έκδοση των καταστάσεων δικαιούχων και απορριπτόμενων στην ιστοσελίδα τουwww.opekepe.gr

* Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη ΔΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης (Παπαναστασίου 63, Θεσσαλονίκη, 2ος όροφος, γραφείο 10) και στο τηλέφωνο 2310984196, υπεύθυνη επικοινωνίας: Πολυξένη Μητκούδη.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις