Ανακοίνωση για τους 445 άνεργους επιστήμονες με ειδίκευση στον αγροτικό χώρο

Με βάση τους οριστικούς πίνακες κατάταξης ωφελούμενων του «Ενιαίου Συστήματος Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας για Άνεργους Επιστήμονες με ειδίκευση / Εξειδίκευση στον Αγροτικό Χώρο στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης, στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου και στις 2 Περιφέρειες Σταδιακή Εισόδου».

Παρακαλούνται οι επιλεγέντες ωφελούμενοι όπως προσέλθουν στις κατά τόπους εγκαταστάσεις του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (Περιφερειακές Διευθύνσεις, Περιφερειακές και Νομαρχιακές Μονάδες του ΟΠΕΚΕΠΕ και στην Κεντρική Υπηρεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ όπου στεγάζεται και η ΠΔ Αττικής -Αιγαίου) στις 15/01/2014 στις 10π.μ..

Για την υπογραφή των σχετικών Συμβάσεων και την ένταξή τους στο Σύστημα για την απόκτηση της εργασιακής εμπειρίας,θα πρέπει να έχουν προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο, τον αριθμό ΑΜΚΑ τους, το ΑΦΜ τους καθώς και τον αριθμό  λογαριασμού τους της Τράπεζας και το IBAN.

Οι ωφελούμενοι μπορούν να παρουσιασθούν το αργότερο έως και τις 17/01/2014.

Σημειώνεται ότι όσοι δεν προσέλθουν στις ανωτέρω ημερομηνίες αποκλείονται από το πρόγραμμα.
Ειδικότερα,οι επιλεγέντες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου -ΝΜ Κυκλάδων και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου - ΝΜ Σάμου & ΝΜ Χίου παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον Προϊστάμενο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής – Αιγαίου κο Γ. Κέντρο στα τηλ 2108802434 και 2108802422 και στο 6947042889 για την οριστικοποίηση των ανωτέρω ημερομηνιών.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις