Το «Κρητικό Πρωινό» παρουσιάστηκε στην 9η τουριστική έκθεση HO.RE.CA 2014 (γαστρονομίας-τουρισμού) που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα με την συμμετοχή 525 εκθετών.
Η Περιφέρεια Κρήτης, που ήταν τιμώμενη περιοχή στην έκθεση, συμμετείχε με δικό της περίπτερο, που παραχώρησαν δωρεάν οι διοργανωτές.
Η φετινή HORECA ήταν αφιερωμένη στο «Ελληνικό Πρωινό» και την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώ Βρέντζου. Στο κρητικό Περίπτερο καθημερινά γνωστοί σεφ, με την υποστήριξη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, παρασκεύαζαν και σέρβιραν στους επισκέπτες παραδοσιακά πρωινά στην βάση της κρητικής παραδοσιακής διατροφής, αποτελούμενα από τυριά, πίτες, ελιές, λυχναράκια, τυροπιτάκια, χορτόπιτες, βουτήματα, παξιμάδια, μέλι, μαρμελάδες, ροφήματα από αρωματικά φυτά κ.α.
Η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώ Βρέντζου αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για την πιστοποίηση των ποιοτικών Κρητικών προϊόντων, με την ενιαία ονομασία (brandname) «Κρήτη», με την οποία διακινούνται στην εσωτερική αλλά και στις διεθνείς αγορές.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης στην διάρκεια της έκθεσης τους χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά υποδέχονταν η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κρήτης Ελβίτα Βολικού, και οι σεφ : Μιχάλης Παναγιωτάκης, αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, Γιώργος Κατσαβίδης, Γιάννης Κουφός, Βασίλης Λεωνίδου Ζαχαρίας Ξενικάκης, Μανώλης Σαραντινός, Μιχάλης Χάσικος, Κώστας Χριστοδουλάκης.