Εκδρομή της Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π. στη Χάλκη

Η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών & Επιχειρήσεων Πρασίνου (Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π.), συμμετέχοντας στην προσπάθεια του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, διοργανώνει εκδρομή-επίσκεψη στη Χάλκη, κατά την οποία οι συμμετέχοντες σε αυτήν, θα λάβουν μέρος στις εργασίες φύτευσης του περιβάλλοντος χώρου της Σχολής, που θα γίνουν την περίοδο εκείνη.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου του 2014 και θα διαρκέσει συνολικά 5 ημέρες(με 4 διανυκτερεύσεις). Το κόστος εκτιμάται περίπου στα 300€ ανά άτομο, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής. 

Το οριστικό πρόγραμμα και το κόστος της εκδρομής θα διαμορφωθεί, αφού οριστικοποιηθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους και μη, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω εκδρομή, να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής στο e-mail της Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π. info@peegep.gr. Η καταληκτική ημερομηνία αποστολής αιτήσεων, έχει παραταθεί μέχρι και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου του 2014.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή, όπως και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της  Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π. στο παρακάτω link:  http://www.peegep.gr/el/news/events/?&nid=384

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις