Ελανκο Ελλάς και Servalesa: Συνεργασία για βιώσιμη γεωργία

Η Θεσσαλονίκη φιλοξένησε την παρουσίαση των προϊόντων της Servalesa για την καλλιέργεια κηπευτικών

Η Ελανκο Ελλάς, ένας από τους κορυφαίους ομίλους στον τομέα των αγροχημικών προϊόντων, και η Servalesa, μια εταιρεία με εξειδίκευση στη βιολογική γεωργία, ανακοίνωσαν πρόσφατα τη συνεργασία τους για την διάθεση των προϊόντων της Servalesa στην ελληνική αγορά.

Τη παρουσίαση έκανε η  σύμβουλος  της Servalesa κα Δ. Καούρη

Η συνεργασία αυτή παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 20 Ιουλίου 2023. Στην εκδήλωση συμμετείχαν αγρότες και επαγγελματίες του κλάδου της γεωργίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα της Servalesα.

Τα προϊόντα της Servalesa για την καλλιέργεια κηπευτικών χωρίζονται σε τρεις σειρές:

    Καλλίεργω: Αυτή η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα που βοηθούν στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών στρεσσών και στη βελτίωση της ανάπτυξης και της ποιότητας των καλλιεργειών.
    Τονώση: Αυτή η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της διατροφικής ισορροπίας των καλλιεργειών και στην αύξηση της παραγωγής.
    Αναγέννηση: Αυτή η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα που βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας του εδάφους και στη βελτίωση της υγείας των φυτών.

 

Τα προϊόντα της Servalesa έχουν δοκιμαστεί σε διάφορες καλλιέργειες και έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους. Έχουν επίσης λάβει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην βιολογική γεωργία.

Ο κ. Γ. Βασιλείου, Διευθυντής Πωλήσεων της Ελανκο Ελλάς, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία αυτή:

"Η Ελανκο Ελλάς είναι σταθερά προσηλωμένη στη στήριξη των αγροτών στην προσπάθειά τους να παράγουν ασφαλή, ποιοτικά και βιώσιμα τρόφιμα. Η συνεργασία μας με τη Servalesa αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη αυτού του στόχου, καθώς μας προσφέρει πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που μπορούν να βοηθήσουν τους αγρότες να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της σύγχρονης γεωργίας."

Ο κ. Javier Navarro, Διευθυντής Εξαγωγών της Servalesa, δήλωσε:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Ελανκο Ελλάς, έναν κορυφαίο όμιλο στον τομέα των αγροχημικών προϊόντων. Η Ελλάδα είναι μια σημαντική αγορά για εμάς και πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με την Ελανκο Ελλάς θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε την παρουσία μας στη χώρα."

Η συνεργασία της Ελανκο Ελλάς με τη Servalesa αναμένεται να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας και στην παραγωγή ασφαλών, ποιοτικών και βιώσιμων τροφίμων.

Ειδικότερα, τα προϊόντα της Servalesa μπορούν να βοηθήσουν τους αγρότες να επιτύχουν τα ακόλουθα:

    Βελτιωμένη παραγωγικότητα: Τα προϊόντα της Servalesa μπορούν να βοηθήσουν τα φυτά να αναπτύσσονται πιο γρήγορα και πιο υγιή, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η παραγωγή.
    Βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων: Τα προϊόντα της Servalesa μπορούν να βοηθήσουν τα φυτά να παράγουν προϊόντα υψηλότερης ποιότητας, με πιο έντονη γεύση και άρωμα.
    Μείωση του κόστους παραγωγής: Τα προϊόντα της Servalesa μπορούν να βοηθήσουν τους αγρότες να μειώσουν το κόστος παραγωγής, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα των καλλιεργειών.
    Βιώσιμη γεωργία: Τα προϊόντα της Servalesa είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μπορούν να βοηθήσουν τους αγρότες να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την ελληνική γεωργία, καθώς προσφέρει στους αγρότες μια νέα επιλογή για την παραγωγή ασφαλών, ποιοτικών και βιώσιμων τροφίμων.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις