Τιμήθηκε από λίγους αγρότες η φετινή επέτειος του Κιλελέρ

Tην Κυριακή 16 Μαρτίου τιμήθηκε από τους  αγρότες η 104η επέτειος του Κιλελέρ στον χώρο του Μνημείου.

Ο πρόεδρος της ΕΝΑ Λάρισας, Γρηγόρης Τζιότζιος, ανέφερε:«είναι μεγάλη η απογοήτευση για όλους μας και ιδιαίτερα για τους νέους αγρότες, να διαπιστώνουμε ότι 104 χρόνια μετά την εξέγερση των κολίγων στο Θεσσαλικό κάμπο, βρισκόμαστε να βιώνουμε παρόμοιες συνθήκες με αυτές του 1910.

Βρισκόμαστε όμως και μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία, να αγωνιστούμε για να διαμορφώσουμε τον αγρότη του μέλλοντος, όπως εμείς τον θέλουμε.

Γιατί ΜΟΝΟ εμείς οι αγρότες γνωρίζουμε τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου και είμαστε σε θέση να προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις για μια βιώσιμη ελληνική γεωργία. Γιατί η βιωσιμότητα της ελληνικής γεωργίας, αφορά πρώτα απ' όλους ΕΜΑΣ, τους ΝΕΟΥΣ, που ΑΓΑΠΑΜΕ αυτό που κάνουμε και θέλουμε να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να το κάνουμε.

Άρα, η επέτειος του Κιλελέρ δεν πρέπει να είναι απλά μια ημέρα μνήμης, αλλά η μέρα ξεκινήματος ενός νέου αγώνα, με σύγχρονα και δημοκρατικά μέσα.

Ενός αγώνα δυναμικού και πάνω από όλα διαρκείας, για να καταλάβει η κοινωνία και το κράτος, ότι η Ελληνική γεωργία διαλύθηκε και δεν θα υποφέρουν μόνο οι αγρότες, αλλά όλοι.

Οι νέοι αγρότες λοιπόν σας καλούμε στο ξεκίνημα ενός τέτοιου αγώνα, χωρίς κούφια λόγια, αλλά με έργα».
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις