COPA-COGECA: Γέφυρες συνεργασίας στον αγροτικό τομέα

Ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας στον αγροτικό τομέα: Συνάντηση με την Κορεατική Ομοσπονδία Προηγμένων Αγροτών (KAFF) και την Εθνική Γεωργική Συνεταιριστική Ομοσπονδία (NH NongHyup)

Με στόχο την ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας στον αγροτικό τομέα και την εμβάθυνση των σχέσεων με τους αγρότες και τους αγροτικούς συνεταιρισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σεούλ συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κορεατικής Ομοσπονδίας Προηγμένων Αγροτών (KAFF), κ. Choi, και εκπροσώπους της Εθνικής Γεωργικής Συνεταιριστικής Ομοσπονδίας (NH NongHyup).

Η συνάντηση αποτέλεσε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων σε πολλά θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην προώθηση της έξυπνης γεωργίας, τη διασφάλιση της ανανέωσης των γενεών στον αγροτικό τομέα και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας στην κλιματική αλλαγή.

Συζητήθηκαν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν οι αγρότες σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο την υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων και βέλτιστων πρακτικών που θα συμβάλουν στην αειφορική ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής.
Η συνάντηση επιβεβαίωσε τη δέσμευση για στενή συνεργασία μεταξύ των μερών, με στόχο την ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών και την υλοποίηση δράσεων που θα ωφελήσουν τον αγροτικό τομέα και θα διασφαλίσουν την επισιτιστική ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις