"Ανεβαίνει" η αγορά των ηλεκτρικών τρακτέρ

Η αγορά των ηλεκτρικών ελκυστήρων αναμένεται να αυξηθεί από 0,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2024 σε 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2030, με μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 28,3%.

Αυτό αναφέρεται στην έρευνα αγοράς της Research And Markets.

Σημειώνεται ότι η αγορά των ηλεκτρικών ελκυστήρων τα επόμενα χρόνια θα οδηγηθεί από την αυξανόμενη ζήτηση για γεωργία ακριβείας, τα αυστηρά πρότυπα και τους κανονισμούς για τις εκπομπές ρύπων και την ανάπτυξη της τεχνολογίας των μπαταριών. Καθώς και η χρήση ηλεκτρικών ελκυστήρων σε θερμοκήπια, αμπελώνες και γαλακτοκομικές εκμεταλλεύσεις.

Επιπλέον, οι κατασκευαστές επιδεικνύουν τα πρωτότυπα των υβριδικών, υδρογονοκίνητων και ηλεκτρικών ελκυστήρων τους, δημιουργώντας ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ευρεία υιοθέτηση των ηλεκτρικών ελκυστήρων σε όλο τον κόσμο.

Το τμήμα των υβριδικών ηλεκτρικών ελκυστήρων με ισχύ 51-100 ίππων θα είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά. Αυτά τα μηχανήματα είναι ιδανικά για μικρές και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις και για μια ποικιλία γεωργικών εργασιών. Αυτά τα υβριδικά συνδυάζουν κινητήρες ντίζελ με συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, διατηρώντας παράλληλα τις επιδόσεις.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις