ΔραμΟΙΝΟγνωσία: Χιλιάδες επισκέπτες στο CHÂTEAU NICO LAZARIDI!

Με μια πληθώρα εκδηλώσεων και την τεράστια προσέλευση επισκεπτών, το Οινοποιείο Château Nico Lazaridi υποδέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες το διήμερο της ΔραμΟΙΝΟγνωσίας 2024!

Μια διοργάνωση που επέστρεψε πλέον κανονικά και πιο δυναμική από ποτέ, η φετινή ΔραμΟΙΝΟγνωσία θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας! Το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Μαΐου, φίλοι και λάτρεις του κρασιού αλλά και της γευσιγνωσίας ήρθαν πιο κοντά στους οίνους και το Οινοποιείο μας σε ένα διήμερο γεμάτο από ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές και πρωτότυπες δράσεις!

 Από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, οι επισκέπτες ξεναγούνταν στους χώρους του οινοποιείου και τη φημισμένη πινακοθήκη «Μαγικό Βουνό» και παράλληλα δοκίμαζαν τις ετικέτες του Δραμινού αμπελώνα Château Nico Lazaridi (Λευκό, Ροζέ και Ερυθρό) και Cavalieri Lazaridi (Μαλαγουζιά, Ασύρτικο και Merlot).

Οι συνολικά 4 Premium γευσιγνωσίες που ετοίμασε η οινολόγος και διευθύντρια marketing Φεντερίκα Λαζαρίδη και παρουσίασε σε οινόφιλους και μέλη του Nico Lazaridi Wine Club, κέρδισαν τις εντυπώσεις - μέσω της καινοτομίας και της δέσμευσής για συνεχή βελτίωση, επιδιώκουμε να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο στους πελάτες και επισκέπτες  μας και να αναδεικνύουμε την ποιότητα του ελληνικού κρασιού τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Αξίζει να τονιστεί πως προωθούμε το Edutainment καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να μας επισκεφθούν καθημερινά, τα Σαββατοκύριακα και τις περισσότερες αργίες, διασφαλίζοντας έτσι ότι όλοι μπορούν να απολαμβάνουν την εμπειρία της γνώσης χωρίς περιορισμούς.

Η λειτουργία του φυσικού καταστήματός μας THE WINE ZOO, ως προέκταση του e-shop μας, παρέχει στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη εμπειρία, συνδυάζοντας την ευκολία των ηλεκτρονικών αγορών με την προσωπική εξυπηρέτηση. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με την υψηλή του κατάρτιση και την αγάπη για το κρασί, είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Επιπλέον, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στα μέλη του Nico Lazaridi Wine Club, που απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της οινικής μας κοινότητας. 

Εκτός από το εμπορικό μας έργο, το Οινοποιείο Château Nico Lazaridi έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην προώθηση του οινοτουρισμού, με επενδύσεις αφιερωμένες στον σκοπό αυτό που ξεπερνούν τα 500κ€ - ενώ συνεχίζονται και αναμένονται να ολοκληρωθούν το 2025. Διοργανώνουμε ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις, τόσο εντός όσο και εκτός του οινοποιείου, με στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση του κοινού σχετικά με τον κόσμο του κρασιού, μυώντας έτσι τους καταναλωτές στο οινοποιείο και το ιδιαίτερο terroir της περιοχής μας.

Μια ακόμα χρονιά ΔραμΟΙΝΟγνωσίας έφτασε στο τέλος με απόλυτη επιτυχία και γεμάτη χαμόγελα - μια ακόμα χρόνια που η αγάπη για το καλό κρασί και η θέληση για εξέλιξη μας έφερε κοντά. Δεν σταματάμε εδώ –καλοκαιρινές εκδηλώσεις εντός και εκτός του οινοποιείου είναι προ των πυλών και ήδη ετοιμάζουμε την επόμενη ΔραμΟΙΝΟγνωσία.

Θερμές ευχαριστίες στους εξαιρετικούς εθελοντές/εθελόντριες, που με τον ενθουσιασμό και την πολύτιμη βοήθειά τους συνέβαλαν στην επιτυχία του διημέρου.

Για άλλη μια χρονιά παρουσιάσαμε κάτι παραπάνω από ένα event για τον οινοτουρισμό.  Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που συμμετείχατε, μας τιμήσατε με την παρουσία σας και μοιραστήκατε μαζί μας γεύσεις, αρώματα και εμπειρίες οι οποίες θα συνεχίζουν να σας ταξιδεύουν στον κόσμο του ποιοτικού κρασιού – στον κόσμο της NICO LAZARIDI!

Γίνετε μέλη του Wine Club & επωφεληθείτε των προνομίων των μελών μας ακολουθώντας το παρακάτω link: //www.chateau-lazaridi.com/en/wineclub-registration/