ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για 187 θέσεις τακτικού προσωπικού στο ΥΠΑΑΤ

Ανακοινώθηκα από το ΑΣΕΠ (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού) τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2020. Η προκήρυξη αυτή αφορά την πλήρωση 187 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.).

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν σήμερα αφορούν τους υποψήφιους του κλάδου-ειδικότητας ΤΕ Τεχνολογίας Δημόσιας Υγείας και Κτηνιατρικών Εργαστηρίων. Αυτές οι θέσεις καλύπτονται χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς την υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ορίζονται στην αρχική προκήρυξη.

Ο πίνακας διοριστέων έχει αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως).

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ή το πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» όπου θα αναρτηθούν τα σχετικά έγγραφα.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις