Πράσινο σκουλήκι και έντομα βαμβακιού: πως να τα  αντιμετωπίσετε

Εντομοκτόνα Eskif® 120 SC και Jerdez™ 500 WG: Αποτελεσματική καταπολέμηση εντόμων
 
Η προστασία των καλλιεργειών από επιβλαβή έντομα αποτελεί ύψιστης σημασίας ζήτημα για την εξασφάλιση της παραγωγικότητας και της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία Corteva Agriscience Hellas προτείνει δύο εντομοκτόνα, το Eskif® 120 SC και το Jerdez™ 500 WG, τα οποία παρέχουν ευελιξία, αποτελεσματικότητα και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καλλιέργειας του βαμβακιού.
 
 
Eskif® 120 SC: Μοναδική δράση για την αντιμετώπιση του πράσινου σκουληκιού

 
Το Eskif® 120 SC, με δραστική ουσία Jemvelva™ active (spinetoram) 12% β/ο, διακρίνεται για τον μοναδικό τρόπο δράσης του, προσφέροντας ασύγκριτη αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση όλων των σταδίων του πράσινου σκουληκιού (Heliothis armigera). Η ταχύτατη δράση του, με ορατά αποτελέσματα σε λίγες μόνο ώρες από την εφαρμογή, εξασφαλίζει την άμεση προστασία του βαμβακιού. Το προϊόν κινείται διελασματικά, διασφαλίζοντας τη σωστή καταπολέμηση των εντόμων.


 
Jerdez™ 500 WG: Τα μυζητικά του βαμβακιού σε πρώτο πλάνο
 
Το Jerdez™ 500 WG, περιέχει τη δραστική ουσία Sulfoxaflor (Isoclast™ active) 50% β/β. Καταπολεμά αποτελεσματικά την αφίδα (Aphis gossypii), το λύγκο (Lygus sp.), και το τζιτζικάκι (Empoasca sp.), ενώ η διασυστηματική κίνηση του Isoclast™ active εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
 
Κοινά οφέλη Eskif® 120 SC και Jerdez™ 500 WG:
 
Καινοτόμες τεχνολογίες: Η ενσωμάτωση των Isoclast™ active και Jemvelva™ active εξασφαλίζει ασύγκριτη αποτελεσματικότητα και μοναδικό τρόπο δράσης.
Άμεση δράση: Ορατά αποτελέσματα σε λίγες μόνο ώρες από την εφαρμογή.
Παρατεταμένη διάρκεια δράσης: Προστασία των καλλιεργειών για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ευρύ φάσμα δράσης: Καταπολεμούν ένα ευρύ φάσμα επιβλαβών εντόμων.
Ιδανικά για προγράμματα διαχείρισης ανθεκτικότητας: Δεν παρουσιάζουν διασταυρωτή ανθεκτικότητα με εντομοκτόνα άλλων χημικών ομάδων.
Ευνοϊκό περιβαλλοντικό προφίλ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ :Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν τη χρήση, καθώς και τις προειδοποιητικές φράσεις και σύμβολα.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις