ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλήρης ενημέρωση των ΚΥΔ για την ΕΑΕ 2024

τον διάλογο που επακολουθούσε τις παρουσιάσεις και τις εισηγήσεις των διευθυντών των αρμόδιων διευθύνσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 31 Ιουλίου η σειρά των ενημερωτικών διαδικτυακών και δια ζώσης εκδηλώσεων παρουσίασης της ΕΑΕ 2024 που διοργάνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για τα στελέχη των πιστοποιημένων ΚΥΔ.

Συγκεκριμένα η εκκίνηση δόθηκε την 17η Ιουλίου με την πρώτη εισαγωγική διαδικτυακή συνάντηση με όλα τα ΚΥΔ της χώρας. Ακολούθησε την Τρίτη 23 Ιουλίου η διαδικτυακή ενημέρωση των εργαζομένων του ΟΠΕΚΕΠΕ σε όλη την επικράτεια. Την επομένη, Τετάρτη 24 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε  δια ζώσης εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, με μεγάλη προσέλευση (450 ατόμων) εκπροσώπων κυρίως των ΚΥΔ της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας. Η συνέχεια δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας δύο ημέρες αργότερα, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, με την συμμετοχή 350 περίπου στελεχών των ΚΥΔ της Δυτικής Ελλάδας των Ιονίων νήσων και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου. Ο κύκλος των ενημερωτικών εκδηλώσεων έκλεισε με την δεύτερη διαδικτυακή ενημέρωση προς τους εκπροσώπους των ΚΥΔ των νησιών του Αιγαίου, της Κρήτης, της Θράκης και όσων δεν είχαν καταφέρει να συμμετάσχουν σε κάποιες από τις προηγούμενες ενημερώσεις.

Στον διάλογο που επακολουθούσε τις παρουσιάσεις και τις εισηγήσεις των διευθυντών των αρμόδιων διευθύνσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ, τέθηκαν ερωτήματα, ακούστηκαν τοποθετήσεις και προτάσεις και δόθηκαν απαντήσεις και τεχνικές οδηγίες. 

Η ολοκλήρωση του προγράμματος των ενημερωτικών αυτών εκδηλώσεων εγκαινίασε έναν νέο  δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ της κεντρικής διοίκησης του Οργανισμού και των πιστοποιημένων φορέων και σηματοδότησε την απαρχή μιας νέας περιόδου αξιοπιστίας και εγκυρότητας για τον Οργανισμό, την θεμελίωση εξωστρέφειας και γόνιμου διαλόγου για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών με τελικό αποδέκτη τον Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο.