Ο ΣΕΚ ζητάει συνάντηση με Υπουργό και Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για θέματα κτηνοτροφίας

Ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), σε συνέχεια προηγούμενης επιστολής του, απέστειλε την σύνθεση της Επιτροπής που συστάθηκε μετά από σύσκεψη φορέων κτηνοτροφικής παραγωγής και κτηνοτροφικών προϊόντων. Η Επιτροπή αυτή έχει ως στόχο να διαμορφώσει ενιαίες θέσεις για τα αιτήματα του κλάδου και την αγροτική πολιτική της χώρας.

Σε συνέχεια της με αρ.πρωτ.:28/ 26.8.2024 επιστολής μας, με Θέμα: Σύσκεψη Φορέων Κτηνοτροφικής Παραγωγής και Κτηνοτροφικών Προϊόντων, σας αποστέλλουμε τη σύνθεση της Επιτροπής, στην οποία συμμετέχουν οι μεγαλύτεροι πανελλαδικοί φορείς γύρω από τον κτηνοτροφικό κλάδο και τα κτηνοτροφικά προϊόντα.

Υπενθυμίζουμε ότι η δημιουργία της Επιτροπής αποφασίστηκε ομόφωνα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 23/8/2024 στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του ΣΕΚ ώστε να συναποφασίσουμε για ενιαίες θέσεις διεκδίκησης των αιτημάτων μας και γενικότερα για την αγροτική πολιτική της χώρας μας.

Σύνθεση της Επιτροπής:
1. Δημόπουλος Νικόλαος: Συντονιστής του Συντονιστικού Κτηνοτροφικών Συλλόγων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
2. Κύρτσιος Στέργιος: Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων -ΠΕΚ.
3. Μόσχος Δημήτρης: Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας-ΣΕΚ.
4. Φασουλάς Ιωάννης: Πρόεδρος Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης του Κρέατος και του Τομέα της Κτηνοτροφίας - Ε.Δ.Ο.ΤΟ.Κ.Κ.
5. Βιτάλης Ιωάννης: Πρόεδρος Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Τυριού Φέτας- ΕΔΟΦ.

Ζητάμε άμεσα συνάντηση της Επιτροπής μαζί σας, προκειμένου να σας θέσουμε τα ζητήματα που αφορούν την κτηνοτροφία και τις λύσεις που προτείνουμε.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις