ΥΠΑΑΤ: Να ενταχθούν οι αλιείς στα χρηματοδοτικά προγράμματα του ΠΑΛΥΘ και του ΕΤΘΑΥ

Να ενταχθούν στα χρηματοδοτικά προγράμματα του ΠΑΛΥΘ και του ΕΤΘΑΥ, καλεί τους αλιείς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

Δικαιούχοι για ένταξη και χρηματοδότηση στο πλαίσιο της Δράσης 2.2.2 – «Προώθηση και Εμπορία προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας» του Προγράμματος «Αλιεία, Υδατοκαλλιέργεια και Θάλασσα (ΠΑΛΥΘ) 2021-2027» του Ευρωπαϊκού Ταμείου Θάλασσας, Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας (ΕΤΘΑΥ) σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια είναι:

– Αναγνωρισμένες Οργανώσεις Παραγωγών και Ενώσεις Οργανώσεων Παραγωγών ή Διακλαδικές Οργανώσεις αλιευτικών προϊόντων και προϊόντων υδατοκαλλιέργειας.

– Συλλογικοί φορείς και λοιπές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στα αντικείμενα της αλιείας, των υδατοκαλλιεργειών, της μεταποίησης και της εμπορίας προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας.

– Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) του Δημοσίου Τομέα όπως αυτός ορίζεται στην περ. α’ της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 4270/2014 (Α΄ 143) για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων).

* Δείτε ΕΔΩ την πρόσκληση
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις