Η Loulis Food Ingredients χρυσός χορηγός στο 35ο συνέδριο των Ελλήνων Αρτοποιών στην Πάτρα

Η Loulis Food , ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές πρώτων υλών για τη βιομηχανία τροφίμων, στήριξε ως Χρυσός Χορηγός το 35ο Συνέδριο των Ελλήνων Αρτοποιών, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα. Το συνέδριο, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 150 αρτοποιούς και εκπροσώπους του κλάδου από όλη τη χώρα, αποτέλεσε σημείο συνάντησης για την ανταλλαγή απόψεων και τη συζήτηση σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τον τομέα της αρτοποιίας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, αναδείχθηκαν οι νέες προκλήσεις και οι τάσεις που διαμορφώνονται στην αγορά, με ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την ποιότητα των προϊόντων. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες, να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και να αναζητήσουν νέες λύσεις που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών τους.

Η Loulis Food, με τη μακρά ιστορία της και την ισχυρή παρουσία στον κλάδο, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την αφοσίωσή της στην υποστήριξη της ελληνικής αρτοποιίας και τη δέσμευσή της στην παροχή υψηλής ποιότητας πρώτων υλών. Μέσα από την παρουσία της στο συνέδριο, η εταιρεία επιβεβαίωσε τη στρατηγική της συνεργασία με τους αρτοποιούς και την πρόθεσή της να συμβάλει στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του κλάδου.

Το 35ο Συνέδριο των Ελλήνων Αρτοποιών ήταν μια σημαντική ευκαιρία για τους επαγγελματίες του χώρου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προωθήσουν τη βιομηχανία της αρτοποιίας σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις