Καλεί σε συσπείρωση όλη την κεντροδεξιά ο Σαμαράς

Προσκλητήριο σε όλες τις δυνάμεις της κεντροδεξιάς (κυρίως προς τη Δημοκρατική Συμμαχία και τη Δράση) που βρίσκονται εντός ή εκτός Βουλής, απηύθυνε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε τους λόγους για τους οποίους απέρριψε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι αυτή η πρόταση οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ, κάτι που δεν φάνηκε στις εκλογές ότι δεν εκφράζει τον ελληνικό λαό.

«Άλλο καταγγελία της δανειακής σύμβασης και άλλο τροποποίηση όρων της» τόνισε ο κ. Σαμαράς, υπενθυμίζοντας ότι από τις αρχές κιόλας της προσφυγής στην τρόικα είχε προειδοποιήσει εταίρους και δανειστές πως οι σκληροί όροι του μνημονίου θα έβαζαν σε δοκιμασία και την οικονομία της χώρας και την  κοινωνία.

Με το σημερινό προσκλητήριο ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να συγκροτήσει ένα ευρύτερο κεντροδεξιό ευρωπαϊκό μέτωπο που θα βρεθεί απέναντι στο «αριστερό αντιευρωπαϊκό». Στην περίπτωση που πάμε σε επαναληπτικές εκλογές, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας (όχι μόνο του περιβάλλοντος του κ. Σαμαρά) υποστηρίζουν ότι η εκλογική αντιπαράθεση θα γίνει ανάμεσα σε αυτά τα δυο «μέτωπα» δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την θέση του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις