Λ. Αυγενάκης:Άμεση ανταπόκριση από τον Διοικητή του Ο.Γ.Α. κ. Ξ.Βεργίνη
Έπειτα από συνεργασία μεταξύ του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Διοικητή του Ο.Γ.Α. κ. Ξενοφώντα Βεργίνη, και μετά από κοινοβουλευτική παρέμβαση του Βουλευτή, περί αναστολής συντάξεων σε συνταξιούχους του Οργανισμού, ο Διοικητής του Ο.Γ.Α. ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι «έχει προκύψει από διασταύρωση στοιχείων ένας αριθμός 3.083 συνταξιούχων που φαίνεται από αρχική διασταύρωση στο μηχανογραφικό σύστημα ότι λαμβάνουν σύνταξη από δύο πηγές (διπλοσυνταξιούχοι). Κατόπιν εντολής, οι συντάξεις αυτές ελέγχονται αυστηρά από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Ο.Γ.Α. και» όπως διαβεβαίωσε ο Διοικητής του Ο.Γ.Α. «σε περίπτωση δικαίωσης, η επαναχορήγησή τους θα γίνει με την καταβολή των συντάξεων του Φεβρουαρίου 2014, με αναδρομική ισχύ, δεδομένου ότι, οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2014 θα καταβληθούν για πρώτη φορά ενωρίτερα και συγκεκριμένα στις 23 του τρέχοντος μήνα».
 
Ο Λευτέρης Αυγενάκης ευχαρίστησε τον Διοικητή του Ο.Γ.Α. για την άμεση ανταπόκρισή του, και όπως δήλωσε: «Αισθάνομαι ικανοποιημένος, διότι ο κ. Βεργίνης ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καιρών, που όπως και ο ίδιος ο Υπουργός έχει δηλώσει άλλωστε: «Πρώτα οι αδύναμοι, οικονομικά ασθενέστεροι  συνταξιούχοι συμπολίτες μας»
 
«Βεβαίως, για τον κ. Βεργίνη δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα, αφού και ο ίδιος συνδεόμενος στενά με τον αγροτικό κλάδο, εξαιρετικά ευαισθητοποιημένος και με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά, διοικεί έναν ευαίσθητο ασφαλιστικό φορέα όπως ο Ο.Γ.Α.» πρόσθεσε ο Ηρακλειώτης Βουλευτής.
Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις