ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ, υπέρ αγώνα αγροτών


Στο πλευρό των αγροτών, που κινητοποιούνται αυτές τις μέρες τάσσονται τα κόμματα της αξιωματικής και της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτως ή άλλως έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ των αγροτικών κινητοποιήσεων και παρότι ο Υπεύθυνος Αγροτικού Βαγγέλης Αποστόλου βάζει υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κρατά τις αγροτικές του αρμοδιότητες, ενώ τη συμπαράστασή του υπέρ των αγώνα του αγροτών έχει εκφράσει το ΚΚΕ κι εκπρόσωποι αγροτοσυνδικαλιστικών οργανώσεων της ΠΑΣΥ έχουν πάρει αποφάσεις για μπλόκα. Ενδιαφέρον έχει και η σημερινή συνάντηση του ΚΚΕ με δημοσιογράφους στις 6.30 το απόγευμα για την ανακοίνωση των υποψηφίων των ψηφοδελτίων.

Δήλωση υπέρ των αγροτικών κινητοποιήσεων έκανε σήμερα κι ο επικεφαλής Αγροτικού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κωστής Γιοβανόπουλος, ο οποίος βρέθηκε κοντά στους παραγωγούς.

«Συμπαραστέκομαι στον επαναστατικό τους συναγερμό, μπροστάρης μπαίνω στον αγώνα τους κόντρα στους τυχοδιώκτες τεχνοκράτες που όρμηξαν στο μεδούλι του παραγωγικού μας οργανισμού», ανέφερε και πρόσθεσε: «Αν δεν βρεθούν οι αγρότες στο δρόμο, όχι για τα Βιβλία Εσόδων τους αλλά για τους υποτιμημένους ένστολους, για τους ευτελισμένους εκπαιδευτικούς, για τους τσακισμένους λιανέμπορους κι αντίστροφα, δεν γίνεται δουλειά. Να θυσιαστούμε ο ένας για τον άλλον». Και κατέληξε λέγοντας: «Όλοι μαζί, μαζί συνέλληνες, φορτηγατζήδες νεόπτωχοι, απολυμένοι νοσηλευτές, άνεργοι διαφημιστές, νεολαίοι μετανάστες, να πάψει η ήττα της αξιοπρέπειάς μας».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις