Η διοίκιση της ΠΕΤΕΤ ανακοινώνει την έναρξη 2ου κύκλου σεμιναρίων κατάρτισης 2015, στην Αθήνα και προσκαλεί τα μέλη της αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους απ' τον κλάδο των τροφίμων να δηλώσουν συμμετοχή.
Στην συγκρότηση των τμήματων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.(απόλυτη προτεραιότητα στα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΤΕΤ.)Η αίτηση συμμετοχής επισυνάπτεται ,παρακαλούμε να συμπληρωθεί και να αποσταλεί έως 20/11/2015 στο e-mail[email protected] . (μπορεί να δηλωθεί συμμετοχή έως 3 σεμινάρια) http://www.petet.org.gr/pages/?p=3417
Προκειμένου το κόστος των μαθημάτων να κρατηθεί στο ελάχιστο επίπεδο ,η συμμετοχή των εκπαιδευτών είναι εθελοντική και άμμισθη και η αίθουσα χορηγία .
Α.Η θεματολογία είναι
1..ISO-22000 (10 ώρες)-Ιωάννης Κακός, Νικόλαος Γκιώνης-Πέμπτη 3/12,Παρασκευή 4/12 ,ώρα 17.00-22.00
2.Επίσημανση-Διατροφική ετικέτα(1169) (5 ώρες)-Μαρίνα Πουλιου-Σάβββατο 5/12,ώρα 9.00-14.0
3.Τεχνολογία Αρτοποϊας&Ζαχαροπλαστικής (10 ώρες)-Μιχάλης Ορεστίδης-Ιωάννης Σμαρνάκης-Πέμπτη 10/12,Παρασκευή 11/12 ,ώρα 17.00-22.00
*Οι εκπαιδευτές του ISO-22000 είναι πιστοποιημένοι από τον ΕΦΕΤ.
Β.Χώρος διεξαγωγής
*Θα ανακοινωθεί σύντομα
Γ.Κόστος συμμετοχής
Ταμειακώς εντάξει μέλη ΠΕΤΕΤ και φοιτητές επί πτυχίω των σχολών τεχνολογίας-επιστήμης τροφίμων:10€
Υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι : 50 €
Δ.Βεβαίωση χορηγείται με την ολοκλήρωση των μαθημάτων καθώς και ύλη του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή.
Ο πρόεδρος
Ιωάννης Σμαρνάκης
Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις