Οι Chef του λάιμ bistro Ντέμη Γεωργίου & Άλκηστης Αλεξανδράτου, μας μυούν στον κόσμο του βιγκανισμού και της ωμοφαγίας.
Ημερομηνία:
Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, 16:00 – 21:00
Κόστος σεμιναρίου:
- 45 ευρώ για επαγγελματίες
- 35 ευρώ για μέλη της λέσχης και σπουδαστές
Τοποθεσία:
Εγκαταστάσεις Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη (150 μέτρα από τη στάση μετρό Αγ. Ιωάννης)
Θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν:
Vegan:
- Επιλογή κατάλληλων υλικών ως υποκατάστατα και υγιεινές επιλογές
- Τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για το σώμα για μια ολοκληρωμένη ισορροπημένη vegan διατροφή (ασβέστιο, σίδηρος, πρωτεΐνη και πολλά άλλα)
- Δημιουργία γευμάτων και μενού, συμπεριλαμβανομένων συνταγών για πρωινά, γεύματα, δείπνο και βίγκαν γλυκά
Ωμοφαγία:
- Κατανόηση ωμοφαγικής διατροφής
- Δημιουργία γευμάτων και μενού, συμπεριλαμβανομένων συνταγών για πρωινά, γεύματα, δείπνο και ωμοφαγικά γλυκά
- Τυροκομικά υποκατάστατα, αφύγρανση και ζυμώσεις με προβιοτικά
Κράτηση θέσεων:
Για προκράτηση θέσεων επικοινωνήστε είτε στο 2108251401 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) ή με email στο [email protected] ή inbox στο https://www.facebook.com/chefsclubofgreece/