AGRO-SCIENCE Η γεωργική μετάβαση: Χτίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον Η μείωση της θερμοκρασίας κατά 1,5° κελσίου θα απαιτήσει δράσεις που θα επεκταθούν σε όλη την αλυσίδα αξίας
AGRO-SCIENCE Τράπεζα διάσωσης σπάνιων ποικιλιών κατασκευάζει η Κοινότητα «Πελίτι» Κίνδυνος να χαθούν φυτογενετικοί και ζωικοί γενετικοί πόροι
AGRO-SCIENCE Βελτιστοποίηση της χρήσης νερού καλλιέργειας πατάτας με άρδευση με μεταβλητό ρυθμό Οι αγρότες μπορούν να προσαρμόσουν την εφαρμογή νερού με βάση χαρακτηριστικά του αγρού
AGRO-SCIENCE Το μέλλον της φωτοσύνθεσης: Αποκαλύπτοντας το «εργοστάσιο πράσινης ενέργειας» της φύσης Κάθε φωτόνιο που απορροφάται από τα φυτά χρησιμοποιείται για τη φωτοσύνθεση
AGRO-SCIENCE Εφαρμογή σε drone καταπολεμά το ακάρεο της αράχνης στις ιταλικές ντομάτες Στην Ιταλία καλλιεργούνται 77.000 εκτάρια ντομάτας
AGRO-SCIENCE Άμπου Ντάμπι: Ένα αποτυχημένο έργο δενδροφύτευσης στην έρημο Η προσπάθεια να μπούν τα λάθος είδη στο λάθος περιβάλλον στη λάθος φάση της διαδοχής καταλήγει πάντα σε αποτυχία
AGRO-SCIENCE Γενετιστής βοοειδών βρίσκει μεταλλαγμένο γονίδιο που απειλεί τα μοσχάρια Holstein Η επίλυση ενός μυστηρίου
AGRO-SCIENCE Aμερικανοί αγρότες μετατρέπουν το γάλα σε καύσιμο για αυτοκίνητα Ένα εναλλακτικό καύσιμο που θα μπορούσε να έρθει στο μέλλον αντί για βενζίνη, ντίζελ, υγραέριο ή ακόμα και ηλεκτρισμό.
AGRO-SCIENCE Η πατάτα στο εγγύς μέλλον θα καλλιεργείται με σπόρο και όχι με κονδύλους Η υβριδική πατάτα έρχεται να αλλάξει τα παγκόσμια δεδομένα με την καινοτομία σπόρων
AGRO-SCIENCE «Ταξίδι» στο ιταλικό εργαστήριο κάθετης γεωργίας Έτσι θα παράγεται το φαγητό του μέλλοντος
AGRO-SCIENCE Κίνα: Η τεχνολογία αναπτύσσει την γεωργική ανάπτυξη στην έρημο Xinjiang Την περασμένη καλλιεργητική σεζόν, η πρωτεύουσα του αυτόνομου νομού Artux φύτεψε 18.107 εκτάρια καλλιέργειες τροφίμων και κατασκεύασε περίπου 2.060 εκτάρια γεωργικών εκτάσεων υψηλών προδιαγραφών.