ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ της ΠΕΤΕΤ με θέμα : Προσεγγίζοντας σύγχρονους διατροφικούς μύθους
Αλεύρι ζέας-Γλουτένη-Στέβια-Προϊόντα χωρίς συντηρητικά-Φυτικά «γάλατα»-Αμύγδαλα βερίκοκου-ωμά αμύγδαλα
Βουλιαγμένης 171 , Αίθουσα Chef Club Σάββατο 8/7/2017, ώρα 10.30-14.00
Την συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Αργύρης Καλογερόπουλος
Στο στρογγυλό τραπέζι συμμετέχουν: |
Μιχάλης Ορεστίδης,Τεχνολόγος Τροφίμων, Σύμβουλος Τεχνολογίας και Καινοτομίας,Αντιπρόεδρος Π.Ε.ΤΕ.Τ. |
Γεώργιος Μπόσκου, Καθηγητής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου |
Νικόλαος Γκιώνης, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc , Σύμβουλος ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων , Υπεύθυνος επιστημονικής επιτροπής Π.Ε.ΤΕ.Τ. |
Ηλίας Αλεξίου , Ελεγκτής τμήματος εμπορίου Π.Ε. Δυτικής Αθήνας. |
Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος της ΠΕΤΕΤ-Διευθυντής Εργοστασίου και R&D ,Pallas-Λάβδας Ζαχαρώδη προϊόντα. |