Η Isuzu παρουσιάζει το πρώτο ηλεκτρικό D-MAX Pickup Truck

Η Isuzu αποκαλύπτει το πρωτότυπο D-MAX BEV, ένα ηλεκτρικό pickup truck ενός τόνου, στην 45η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπανγκόκ.

Το D-MAX BEV συνδυάζει σκληρές επιδόσεις, άνεση και μηδενικούς ρύπους.

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες και λάτρεις της περιπέτειας.

Κυκλοφορία στην Ευρώπη το 2025, ακολουθούμενη από την Αυστραλία, την Ταϊλάνδη και άλλες αγορές.

Η Isuzu, η γνωστή ιαπωνική εταιρεία αυτοκινήτων, κάνει τολμηρά βήματα προς το μέλλον με την παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού οχήματος μπαταρίας (BEV) D-MAX. Το πρωτότυπο D-MAX BEV, που αποκαλύφθηκε στην 45η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπανγκόκ, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Isuzu, προσφέροντας στους πελάτες μια εναλλακτική λύση ισχύος με μηδενικούς ρύπους.

Σκληρό, αξιόπιστο και ηλεκτρικό:

Το D-MAX BEV διατηρεί την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία που έχουν συνδέσει οι πελάτες με τα οχήματα Isuzu. Το σύστημα 4WD πλήρους απασχόλησης με τους e-Axles μπροστά και πίσω προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε ανώμαλους δρόμους, ενώ η γραμμική επιτάχυνση και η υψηλή ικανότητα ρυμούλκησης 3,5 τόνων το καθιστούν ιδανικό για επαγγελματική και προσωπική χρήση.

Πρωτοποριακή τεχνολογία:

Στο D-MAX BEV, η Isuzu υιοθέτησε μια μπαταρία ιόντων λιθίου 66,9 kWh, η οποία τροφοδοτεί δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν μπροστινό 40 kW και έναν πίσω 90 kW. Η συνδυασμένη ισχύς 130 kW και η ροπή 325 N.m προσφέρουν άψογη επιτάχυνση και μέγιστη ταχύτητα άνω των 130 χλμ/ώρα.

Περιβαλλοντική ευαισθησία:

Η Isuzu, με το D-MAX BEV, συμβάλλει ενεργά στην προσπάθεια για έναν κόσμο ουδέτερο από άνθρακα. Το ηλεκτρικό pickup truck προσφέρει στους πελάτες μια εναλλακτική λύση ισχύος φιλική προς το περιβάλλον, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Κυκλοφορία σε επιλεγμένες αγορές:

Το D-MAX BEV, ξεκινώντας από την Ευρώπη το 2025, θα κυκλοφορήσει σταδιακά σε επιλεγμένες αγορές, όπως η Νορβηγία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία και η Ταϊλάνδη. Η Isuzu θα αξιολογήσει τις ανάγκες της αγοράς και την ωριμότητα της υποδομής φόρτισης EV για να καθορίσει την μελλοντική διάθεση του D-MAX BEV.

Η Isuzu γράφει ιστορία:

Η παρουσίαση του D-MAX BEV αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την Isuzu. Η εταιρεία, με μακρά παράδοση στην κατασκευή αξιόπιστων οχημάτων, ηγείται πλέον της στροφής προς την ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας στους πελάτες μια συναρπαστική επιλογή που συνδυάζει σκληρές επιδόσεις, σύγχρονη τεχνολογία και περιβαλλοντική ευαισθησία.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις