Συνεργασία Καρούλια με Golden Hall

 

 

 

Σε συνεργασία προχώρησαν τα πρίμιουμ brands  της  εταιρείας B. Σ. Καρούλιας με το εμπορικό κέντρο Golden Hall.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η θεματική προώθηση του Golden Hall με τίτλο «Home & Taste», που έτρεξε κατά το μήνα Νοέμβριο, πραγματοποιήθηκε με τη χορηγία του METAXA ενώ από την περασμένη εβδομάδα ένα  νέο κατάστημα λειτουργεί στον 1ο  όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall.

Τα πρίμιουμ προϊόντα της εταιρείας Β. Σ. Καρούλιας κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις των επισκεπτών του επώνυμου εμπορικού κέντρου και να τους  χαρίσουν νέες γαστριμαργικές εμπειρίες σε ευφάνταστους συνδυασμούς.  

Συγκεκριμένα,  από την Παρασκευή 8/11 και κάθε Παρασκευή του μήνα Νοεμβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο δεύτερο όροφο, πραγματοποιούνταν εντυπωσιακές επιδείξεις από μπάρμεν κι oι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν  απολαυστικά κοκτέιλ.     Ο χώρος του METAXA σαλέ  φιλοξένησε το χειμωνιάτικο  ποτό το METAXA Hot Sun, με ζεστό χυμό μήλου και κανέλα. Στην συνέχεια , ο χώρος μεταμορφώθηκε σε κήπο του Cointreau Fizz για τη γευστική δοκιμή του ομώνυμου κοκτέιλ.

Μία εβδομάδα αργότερα τη σκυτάλη πήραν τα λευκά ποτά της  εταιρείας: Βότκα Στολίσναγια, Τεκίλα Οχο, και Τζιν Μπουλντόγκ. Την τελευταία Παρασκευή του μήνα οι γευστικές δοκιμές ολοκληρώθηκαν με το νέο πρίμιουμ Σκωτσέζικο ουίσκι, ετικέτας Νο5. Παράλληλα, την Παρασκευή 15/11 ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων παρουσίασε γευστικές προτάσεις για το εορταστικό τραπέζι με «άρωμα» Χριστουγέννων και ΜΕΤΑΧΑ.  

To «Spirits Wines and More» ανήκει στην κατηγορία των πρίμιουμ αλκοολούχων ποτών και ποιοτικών κρασιών. Οι καταναλωτές  μπορούν να το επισκεφτούν, για να παρακολουθήσουν ειδικές γευσιγνωσίες που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα απόγευμα από τον  Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων Ανδρέα Ματθίδη AIWS, αλλά και για να βρουν πληθώρα δημιουργικών  προτάσεων για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους.





 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις