Φυστικολικέρ: Η δύναμη από την Αίγινα

Μα λικερ από φυστίκι; Κι όμως με τριμμένο πάγο και πείρα 70 ετών, υπάρχει η βούληση για το διαφορετικό. Η τρίτη γενιά με επικεφαλής της επιχείρησης ζαχαροπλαστείων τον Φώτη Πούντο διαθέτει τη φαντασία της στην υπηρεσία του φιστικιού της Αίγινας, έχοντας πάρει την πρώτη ύλη από το νησί κι αξιοποιώντας την παντοιοτρόπως ώστε να γλυκάνει τον ουρανίσκο μας.

   

Η εταιρεία έχει επεκταθεί στο κέτερινγκ, ενώ συναντήσαμε τις αιγινολιχουδιές του Φώτη στην έκθεση αγροτικών προϊόντων στο μετρό Συντάγματος. Φυστίκια, αρτοσκευάσματα με φυστίκι, φυστικίνια, μπισκοτάκια με φυστίκι βανίλιας και σοκολάτας, καραμελωμένα φυστίκια από τον μπαξέ του νησιού, όπου το δέντρο αυτό αναπτύχθηκε κι έγινε ένα μαζί του, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι η καινοτομία μπορεί να βρίσκεται μπροστά στα μάτια των παραγωγών και χωρίς να χρειάζονται τρελά λεφτά για μεταποίηση.

πηγη:www.enet.gr

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις