Καρούλιας – Κτήμα Αβαντίς η συνεργασία συνεχίζεται

Πενταετή συμφωνία για τη διανομή των κρασιών του Κτήματος Αβαντίς, υπέγραψαν η Β. Σ. Καρούλιας με τους εκπροσώπους του κτήματος,  Απόστολο Μούντριχα και Λέγκα Γρηγοριάδου.

Η ανανέωση της συμφωνίας, πριν τη λήξη της προηγούμενης, έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχημένη πορεία της συνεργασίας που ξεκίνησε το 2010.  Τα βραβευμένα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προϊόντα του Κτήματος Αβαντίς είναι συνεχώς ανοδικά, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Σημείωσαν δε το 2013, την καλύτερη χρονιά τους σε πωλήσεις.

Ο Χρήστος Αργυρού, διευθύνων σύμβουλος της Β.Σ.Καρούλιας σχολίασε: «Η πορεία του Κτήματος Αβαντίς αποδεικνύει ότι, παρά την δύσκολη συγκυρία, το Οινοποιείο που ανταποκρίνεται στα μηνύματα των καιρών και της αγοράς, μόνο καλύτερα μπορεί να πηγαίνει, σεβόμενο τον καταναλωτή και προσφέροντας του εξαιρετικά προϊόντα με καλή σχέση ποιότητας και τιμής.  Η Β.Σ.Καρούλιας είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη που συμμετέχει σε αυτή την βελτίωση του Οινοποιείου.»

Ο κ. Απόστολος Μούντριχας και η  Λέγκα Γρηγοριάδου, δήλωσαν:
«Η ανανέωση της συνεργασίας μας με την Β.Σ.Καρούλιας είναι πραγματικά τιμή μας.  Η ανανέωση πραγματοποιήθηκε μετά από άψογη συνεργασία 3 ετών που αποδεικνύει πως ακόμα και μέσα στην οικονομική κρίση, όταν υπάρχει πίστη και θέληση, η πορεία μπορεί να είναι ανοδική.  Ευχαριστούμε από καρδιάς όλη την εταιρεία Καρούλιας για την ολόθερμη στήριξη της και την άψογη πάντα συνεργασία».
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις