Συνεδρίαση  Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής  Αγροτών  από όλη την Ελλάδα

Την Κυριακή θα  συνεδριάσουν στον Πλαταμώνα τα μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής  Αγροτών  από όλη την Ελλάδα που   θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24  Μαΐου και ώρα 12. Θα συζητηθούν οι θέσεις και προτάσεις  των αγροτών για την  φορολογία  και θέματα μείζονος σημασίας   και θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον αγροτικό χώρο

Μαζί με τους συλλόγους που συμμετέχουν στα μπλόκα μπορούν να παραβρεθούν και όποιοι άλλοι Σύλλογοι το επιθυμούν . Η παρουσία σας  είναι σημαντική για την εξέλιξη του αγροτικού γίγνεσθαι. Σας περιμένουμε όλους.

 

Είναι αλήθεια , και λογικό, ότι οι αγρότες  περίμεναν μια διαφορετική πολιτική και μια άλλη αντίληψη των πραγμάτων από τη νέα  Αρχή.Αυτός, θεωρώ, ήταν και ο λόγος που η πλειοψηφία προτίμησε τον Σύριζα στην κυβέρνηση .Δυστυχώς όμως , όσο ο καιρός περνάει, εδραιώνεται η άποψη ότι δεν έχουμε αλλαγή επί τα βελτίω, αλλά μάλλον επί τα χείρω. Για αυτό και μέρα με τη μέρα ο αγρότης αναρωτιέται τι καινούργιο φέρνει ο νέος μας αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελος Αποστόλου   , με ποια προίκα ήρθε, πού το πάει και τι μας περιμένει στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

 

Καθώς απαξιώνει ένα  αγροτικό τομέα στον οποίο η Κυβέρνηση έχει επενδύσει πολιτικά . Σε όλο το μεγαλείο η σκοπιμότητα και ο λαϊκισμός, συμπεριφορές που τόσο ακριβά πληρώνει σήμερα η  αγροτική κοινωνία. Και όμως η νέα Αρχή συνεχίζει να εφαρμόζει με ευλάβεια , σαν να μην έχει αλλάξει τίποτε σ΄ αυτόν τον τόπο. Και το χειρότερο είναι που όλα αυτά γίνονται με την ανοχή ή με τη σιωπή της πλειοψηφίας του κοινοβουλίου  οι οποίοι ανήκουν και σε διαφορετικές παρατάξεις .

 

Φαίνεται πως η δίψα για εξουσία δεν του επιτρέπει ούτε διάλογο

Όταν έχοντας δηλώσει με την ανάληψη της εξουσίας ότι θα κάνει πράξη ;

https://left.gr/news/programma-agrotikis-politikis-toy-syriza

https://www.youtube.com/watch?v=L1mtxy9OQbg

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις