Χωρίς πραγματικές δεσμεύσεις οι συναντήσεις

Σε συνέχεια των αγροτικών κινητοποιήσεων σήμερα στις 18 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε ο κύκλος συναντήσεων των μελών της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων με τους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων.

Ξεκίνησαν τις συναντήσεις τους με τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ,Φ.Γενηματά και ΔΗΜΑΡ Θ.Θεοχαρόπουλο, με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ,Π.Καμμένο και τον Π.Σγουρίδη, με τον πρόεδρο του ΛΑΕ ,Π.Λαφαζάνη, με τον πρόεδρο της ΝΔ,Β.Μεϊμαράκη,με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Β.Αποστόλου και με τον πρόεδρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ,Στ.Θεοδωράκη και τους συνεργάτες τους.  Οι συναντήσεις του ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί είναι σε εξέλιξη με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς των άλλων κομμάτων.

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί ,αφού τα μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων μετέφεραν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου(αν και ήδη τα γνώριζαν), έχουν εντοπίσει τη δυσκολία της κατάστασης στον αγροτικό τομέα και συμφώνησαν ότι το φορολογικό και το ασφαλιστικό δεν καθιστούν βιώσιμο τον τομέα τους και ότι όλα αυτά τα μέτρα είναι ταφόπλακα για τον αγροτικό κλάδο.

Τέλος τα μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων  μετέφεραν στους πολιτικούς αρχηγούς ότι αυτές οι κινητοποιήσεις είναι η αρχή μιας συνεχόμενης κινητοποίησης. Αν τα μέτρα γίνουν δεκτά  μετά τις εκλογές ο αγώνας τους  θα είναι σκληρός και αμείληκτος.Δεν αλλάζει τίποτα στον αγώνα των αγροτικών κινητοποιήσεων. ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις