Δείτε 2+1 πανέμορφα σαλόνια και πάρτε ιδέες για το δικό σας

Το σαλόνι είναι ο χώρος που υποδέχεστε τους καλεσμένους σας και συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια βιώνοντας σημαντικές εμπειρίες, απολαμβάνοντας γιορτινά γεύματα, περνώντας χαλαρές στιγμές στον καναπέ.

Για όλες αυτές λοιπόν τις στιγμές, πρέπει να έχετε προνοήσει ώστε να υπάρχουν στον χώρο σας τα καλύτερα έπιπλα, τα πιο εργονομικά σαλόνια και μοναδικής ποιότητας αξεσουάρ για να είναι χώρος σας ολοκληρωμένος και να σας εκφράζει.

Η Alfa Saloni Design σας προσφέρει μοναδικές ιδέες από σαλόνια για να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα την δική σας όαση ηρεμίας, γαλήνης και δημιουργικότητας.

Ζωντανά χρώματα σε ουδέτερο φόντο

 

Οι γωνιακοί καναπέδες είναι μία έξυπνη κίνηση, αν θέλετε ο χώρος σας να σφύζει από χρώμα και από κέφι. Εξοικονομούν χώρο, καλύπτοντας την μεγαλύτερη γωνία του σαλονιού και δεσμεύοντας πανέξυπνα την κατάλληλη περιοχή στο σαλόνι. Έτσι έχετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε όπως θέλετε τον υπόλοιπο χώρο!

Ο καναπές BARCELONA διαθέτει αναπαυτικά μαξιλάρια, ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από ποιοτικό υλικό που δεν φθείρεται και η άνεση που προσφέρει είναι μεγάλη τουλάχιστον για 5 άτομα.

Ένα ακόμα μέρος για να κάθεστε!

 

Στα περισσότερα σαλόνια υπάρχουν πολυθρόνες, όχι απαραίτητα σε σετ με τους καναπέδες, προσφέροντας μοναδική αισθητική και επιπλέον άνεση. Τοποθετήστε την πολυθρόνα σας είτε δίπλα στον καναπέ αν χρειάζεται να εμπλουτίσετε το σαλόνι σας, είτε σε μία γωνιά του χώρου σας, όπως δίπλα στην βιβλιοθήκη ή στο χωλ σας στον χώρο υποδοχής.

Διθέσιος ρετρό καναπές που ταιριάζει σε όλους τους χώρους

 

Ένας άσπρος διθέσιος καναπές, είναι μία πρόταση όχι μόνο για τον οικιακό αλλά και για τον επαγγελματικό σας χώρο. Επιλέξτε τον καναπέ NEW WORK και επενδύστε σε ένα έπιπλο που θα σας αποζημιώνει για χρόνια, τόσο σε στυλάτες λεπτομέρειες όσο και σε αντοχή και ποιότητας υφάσματος!

Για περισσότερες προσφορές σε σαλόνια και γωνιακούς καναπέδες κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις