O IRIS στη BIOFACH

Ο IRIS, ο πρώτος και μόνος φορέας ελέγχου και πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων που εδρεύει στην Κρήτη θα βρίσκεται στην Biofach που θα γίνει 12-15 Φεβρουαρίου 2020 στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας.

 

Ο IRIS ξεκίνησε το 2006 ως Ευρωπαϊκός Φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων με κωδικό GR-BIO-06. Τα Πιστοποιητικά του αναγνωρίζονται  σε όλο τον κόσμο.

 

Το πρώτο πιστοποιητικό του IRIS εκδόθηκε στις 13/9/2006 και από τότε έχουν εκδοθεί χιλιάδες πιστοποιητικά, ενώ με το σήμα του IRIS έχουν κυκλοφορήσει βιολογικά προϊόντα στα ράφια όλου του κόσμου.

 

Το 2017 ήταν χρονιά σταθμός στην ιστορία του IRIS, καθώς επέκτεινε τη δραστηριότητά του στον τομέα της Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σε Κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών και ήδη διαθέτει ένα σημαντικό πελατολόγιο στο χώρο των Ξενοδοχείων και των Ενοικιαζομένων Δωματίων.

 

Παντρεύοντας τους δύο χώρους δραστηριοποίησης του και όχι μόνο, ο IRIS δημιούργησε ένα Ιδιωτικό, δικό του Πρότυπο, το ΒΙΟ-ESTIASIS το οποίο Πιστοποιεί Κουζίνες για την παραγωγή και διάθεση στον καταναλωτή ΒΙΟ μενού, πιάτων ή/και γευμάτων.

 

Από το 2019, ο IRIS διενεργεί ελέγχους για λογαριασμό της Bio Suisse ICB, σύμφωνα με τα Πρότυπα Bio Suisse, για την πώληση Βιολογικών προϊόντων στην Ελβετία.

 

Ο IRIS θα βρίσκεται στη Biofach, τη μεγαλύτερη έκθεση Βιολογικών Προϊόντων στο περίπτερο 425 στο hall 6. Περιμένουμε όλους τους φίλους μας και αυτούς που θα θέλουν να μιλήσουν μαζί μας για να λύσουμε όλες τις απορίες τους και να ανταλλάξουμε απόψεις.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις