Τριπλή διάκριση για την BAT Hellas
Τριπλή διάκριση για την BAT Hellas

 

Σημαντικές διακρίσεις για την BAT Hellas στα e-volution Awards 2022 που επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Επιχειρείν.

 

Η εταιρεία έλαβε τρία βραβεία στον θεσμό αυτό που διοργανώνεται από την Boussias Communications, αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες που παρέχει η ΒΑΤ Hellas μέσα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου, glo και Vuse.

 

Οι ψηφιακές υπηρεσίες των προϊόντων της BAT Hellas ξεχώρισαν για την καινοτομία τους, τις προσφερόμενες ολοκληρωμένες υπηρεσίες τους, την αναπτυξιακή προοπτική τους, αλλά και για την αξιοποίηση τεχνολογιών και συστημάτων στις βασικές λειτουργίες των ηλεκτρονικών καταστημάτων της ΒΑΤ, όπως διαχείριση αποθήκης, εξυπηρέτηση παραγγελιών των πελατών, συνεργασία με τους διανομείς και προμηθευτές, οικονομική διαχείριση και τιμολόγηση.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις διακρίσεις e-commerce στα e-volution Awards 2022 που έλαβε η BAT Hellas είναι Gold και Silver βραβείο στην κατηγορία “Best in Tobacco” για τα e-shops www.discoverglo.gr και www.vuse.gr αντίστοιχα, καθώς και Bronze βραβείο στην κατηγορία “Operations and Back Office” για το discoverglo.gr.

 

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν επιβεβαίωση για τις επενδύσεις της British American Tobacco Hellas στην Ελλάδα στα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνουν τον σκοπό του Ομίλου να δημιουργήσει μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητά του ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow) για τους ενήλικες καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους ανθρώπους της εταιρείας.

 

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της BAT Hellas, Ηρώ Αρμάου, ανέφερε: «Οι διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση των ψηφιακών υπηρεσιών για το προϊόν θέρμανσης καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vuse, ενώ αναδεικνύουν τη δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία και στις σύγχρονες πρακτικές με σκοπό την ικανοποίηση των καταναλωτών μας».

 

Η BAT Hellas, ως μέλος ενός από τους κορυφαίους διεθνώς Ομίλους καταναλωτικών προϊόντων, συνεχίζει, παράλληλα, να επενδύει στην Ελλάδα με άξονα την τεχνολογία και την καινοτομία, μέσω των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου, ενώ επεκτείνεται σε εκατοντάδες νέα κανάλια πώλησης συμβάλλοντας στην ενίσχυση χιλιάδων εργαζομένων στο λιανεμπόριο.

Η εταιρεία είναι μια από τις κορυφαίες στην ελληνική αγορά, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί από το 1902, απασχολεί περισσότερους από 53.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 αγορές. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και τη Μάλτα. Σκοπός του Ομίλου της ΒΑΤ είναι να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow) στις περιοχές που δραστηριοποιείται.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις