Νέο αγροτικό τιμολόγιο "ΓΑΙΑ": Φυτεύουμε σιγουριά, συγκομίζουμε κέρδη!

Αγρότες, κτηνοτρόφοι και πτηνοτρόφοι σε όλη την Ελλάδα μπορούν πλέον να αφήσουν πίσω τους τις ανησυχίες για το αυξανόμενο ενεργειακό κόστος, χάρη στο νέο αγροτικό τιμολόγιο "ΓΑΙΑ".

Το τιμολόγιο αυτό, που θεσπίστηκε με τον Νόμο (ΦΕΚ 51/Α/15.03.2024) στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, προσφέρει οικονομικό και σταθερό ρεύμα για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Η πρωτοβουλία προώθησης υλοποιείται από τη smile energy, μια εταιρεία με 18ετή εμπειρία στον τομέα της ενέργειας και πρωτοπόρο στα φωτοβολταϊκά. Σε συνεργασία με παρόχους και ΦοΣΕ, η smile energy φέρνει ένα νέο πρόγραμμα αποκλειστικά για τις αγροτικές παροχές ηλεκτρικού ρεύματος.

Πλεονεκτήματα του Τιμολογίου "ΓΑΙΑ"

  •   Σταθερή τιμή ρεύματος για 10 χρόνια: Προστατεύεστε από τις αυξομειώσεις της τιμής της ενέργειας, εξασφαλίζοντας προβλέψιμα έξοδα και οικονομική σταθερότητα.
  •   Χαμηλό κόστος: Το τιμολόγιο "ΓΑΙΑ" διασφαλίζει ανταγωνιστικές τιμές ρεύματος, μειώνοντας σημαντικά το ενεργειακό σας κόστος.
  •   Εύκολη αλλαγή: Η αλλαγή στο τιμολόγιο "ΓΑΙΑ" είναι απλή και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες.
  •   Ποιότητα και αξιοπιστία: Η smile energy ,με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της, εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη σας.


Πώς να Επωφεληθείτε

Εάν έχετε αγροτική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη smile energy για να ενημερωθείτε για το τιμολόγιο "ΓΑΙΑ" και να κάνετε την αίτησή σας.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη, ενώ η ενεργοποίηση του τιμολογίου πραγματοποιείται άμεσα.

Μην αφήνετε το αυξανόμενο ενεργειακό κόστος να επηρεάσει την επιχείρησή σας. Επιλέξτε το τιμολόγιο "ΓΑΙΑ" και εξασφαλίστε οικονομικό και σταθερό ρεύμα για 10 χρόνια!

Επικοινωνήστε με τη smile energy σήμερα και μάθετε περισσότερα

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις