Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο Αρτοποιίας από τη Loulis Food Ingredients

Θέματα σχετικά με τη βιομηχανία αρτοποιίας και την ενημέρωση του σύγχρονου επαγγελματία για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς παρουσιάστηκαν την Κυριακή 16 Ιουνίου στο συνέδριο "All about Bakery Conference 2024".

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαλέξεις από εξειδικευμένους ομιλητές και έμπειρα στελέχη για την υποστήριξη των επιχειρήσεων, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από προτεινόμενες μεθόδους και τεχνικές.

Το συνέδριο χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Loulis Food Ingredients, Νίκος Λούλης και καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και τους ομιλητές του συνεδρίου. Για τις συνήθειες και τη συμπεριφορά των καταναλωτών μίλησε ο Δρ Λευτέρης Κιοσές, Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών. 

Ο Μιχάλης Ορεστίδης, τεχνολόγος τροφίμων, αναφέρθηκε στην τεχνική της αργής ωρίμανσης και πώς μπορεί να εφαρμοστεί στα παραδοσιακά γλυκά.

Η Δρ Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου, ερευνητής διαιτολόγος-διατροφολόγος με εξειδίκευση στη Διατροφική Γενετική μίλησε για τις σύγχρονες τάσεις στη διατροφή, ο Γιάννης Καραλής Research Insights & Data Strategy παρουσίασε πανελλαδική έρευνα για τις τάσεις του κλάδου, η Ράνια Αποστολοπούλου οικονομολόγος, μέλος της επιστημονικής ομάδας του Epsilon Net μίλησε για την ψηφιακή κάρτα εργασίας, ο Πάνος Αλεφραγκής Digital Marketing Strategist περιέγραψε το ψηφιακό μέλλον στον κλάδο της αρτοποιίας.

Το συνέδριο έκλεισε με δύο πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για την αποφυγή της σπατάλης τροφίμων. Η μία ήταν από τον Αλέξανδρο Θεοδωρίδη, συνιδρυτή και διαχειριστή της ΜΚΟ "ΜΠΟΡΟΥΜΕ (ΜΠΟΡΟΥΜΕ)" και η δεύτερη από την Ευτυχία Δανάκου, Communication & Customer Experience Manager & Μαργαρίτα Λεβαντή, Compliance, Processes and Training Director, στην εταιρεία "Γρηγόρης".
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις