Grapes & Beats: Όταν το κρασί συναντά τη μουσική σε ένα μαγευτικό σκηνικό

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου το πρώτο event “Grapes & Beats” στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Château Nico Lazaridi, στην Αγορά Δράμας. Η βραδιά, που συγκέντρωσε πάνω από 450 άτομα, προσέφερε μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεμάτη γεύσεις, μουσική και ατμόσφαιρα που μάγεψε όλους τους παρευρισκόμενους. Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του χώρου και την αγάπη του κοινού.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πρωτότυπα κοκτέιλ εμπνευσμένα από τα εκλεκτά κρασιά Nico Lazaridi, που δημιούργησε ο bartender Mois Babis. Το food truck “Giristroula” ήταν εκεί με εξαιρετικά γευστικές επιλογές και bites που ενθουσίασαν το κοινό.

Στο μουσικό κομμάτι της βραδιάς, οι DJ Skinny και DJ Ekonpale κράτησαν ψηλά τη διάθεση με τα σύγχρονα beats τους, δημιουργώντας την πιο fun ατμόσφαιρα. Ο χώρος του οινοποιείου, με φόντο τους αμπελώνες, έγινε το τέλειο σκηνικό για την εκδήλωση, χαρίζοντας στους επισκέπτες μια αίσθηση party και διασκέδασης, αποχαιρετώντας έτσι το καλοκαίρι !

Το “Grapes & Beats” αποτέλεσε μόνο την αρχή, καθώς σχεδιάζονται ήδη νέες εκδηλώσεις που θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν την μοναδική εμπειρία που προσφέρει το οινοποιείο!
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις