Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου, το κοινό των Διατροφολόγων-Διαιτολόγων είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί σε βάθος για τις μεθόδους με τις οποίες διασφαλίζεται η ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της ιχθυοκαλλιέργειας.
Έχει ως βασικό στόχο τη μεταφορά τεχνογνωσίας προς τους νέους κτηνοτρόφους σχετικά με τις νέες απαιτήσεις για περισσότερο φιλοπεριβαλλοντική διαχείριση, τις βελτιώσεις στις σταβλικές εγκαταστάσεις.
Την εβδομαδιαία επιχειρησιακή δραστηριότητα της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου στο σύνολο της επικράτειας.
Ο κ. Τσακλόγλου τόνισε ότι «η καθυστέρηση στην υποβολή των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται απώλεια των δικαιωμάτων των εργαζομένων».